Γιατρός «μαϊμού»: Αποκαλυπτική η δικογραφία - Πουλούσε κάνναβη & βότανα από το Πήλιο ως φάρμακα

Τα λάθη που τον πρόδωσαν.... 

Σύμφωνα με την δικογραφία, ο «γιατρός» υπόσχονταν γιατρειά με σκευάσματα που περιείχαν δραστικές ουσίες κάνναβης, αλλά και βότανα που προμηθευόταν από συγκεκριμένο κατάστημα στο Πήλιο.

Οπως φαίνεται, υποδείκνυε στους ασθενείς-θύματά του να υποβληθούν σε εξετάσεις, μαγνητικές-αξονικές τομογραφίες κ.λπ., σε συγκεκριμένα διαγνωστικά κέντρα, ενώ φέρεται να προχωρούσε και σε εξετάσεις σε ιδιωτικά ιατρεία κλινικών.

Ο ίδιος εμπλέκεται σε τουλάχιστον 45 υποθέσεις εξαπάτησης, με τον αριθμό αυτό όπως εκτιμούν οι έμπειροι αξιωματική της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση να είναι μεγαλύτερος.

Σε τρεις περιπτώσεις από αυτές, οι ασθενείς απεβίωσαν, με τους δύο να είναι νεαρής ηλικίας. Ο πατέρας του ενός μάλιστα, περιέγραψε τα ψέμματα που τους έλεγε, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ήταν και στην κλινική που νοσηλευόταν ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο "διάσημος ογκολόγος", κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για τον θάνατο δύο ανηλίκων, ηλικίας 14 και 16 ετών και ενός 76χρονου, αφού εξαιτίας του διέκοψαν την θεραπεία τους, προκειμένου να ακολουθήσουν τη "δική του θεραπεία" με σκευάσματα κάνναβης. Μάλιστα, στην αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν 65 μπουκάλια με κάνναβη.

Ο συλληφθείς, τα στοιχεία του οποίου αναμένεται να γίνουν πολύ σύντομα γνωστά, με σχετική εισαγγελική διάταξη, έβρισκε τα θύματά του, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κυρίως σε μοναστήρια του Αγίου Όρους και σε εκκλησίες. Κάνοντας τον πιστό, καθόταν ώρες ολόκληρες σε μοναστήρια και παρακολουθούσε προσεκτικά τους επισκέπτες.

 

 

Όταν διαπίστωνε ότι κάποιος ήταν σε απελπισία, τον πλησίαζε και έπιανε συζήτηση μαζί του, και συστηνόταν ως "γιατρός" με εξειδικευμένες σπουδές στην Αμερική και την Ελβετία, κυρίως στην ογκολογία.

Έδειχνε πρόθυμος να βοηθήσει τα υποψήφια θύματά του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τον ενδιαφέρει «πρώτα απ΄ όλα η αλληλεγγύη στον άνθρωπο» και πως με τις εγκεκριμένες "θεραπείες του" είχε σώσει πολύ κόσμο. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα για να πείσει τα θύματά του, προκειμένου να αναλάβει αυτός την θεραπεία των ατόμων που προσέγγιζε ή στενών συγγενών του.

Το σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο 

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το Mega, ακούγεται ο 47χρονος την ώρα που προτρέπει μια καρκινοπαθή να διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή της και να ακολουθήσει τη δική του με βότανα.

«Η κλινική σου εικόνα και όλα αυτά που έχεις περάσει και όλα αυτά που έχεις, δεν δικαιολογούν την κατάσταση που βρίσκεσαι σήμερα. Κάποιος ο οποίος είναι καρκινοπαθής και έχει πάρει τα φάρμακα που έχεις πάρει και συνεχίζεις να τα παίρνεις. Πρέπει αυτά τα φάρμακα που παίρνεις να σου κάνουν κακό.

Γιατί πατάνε φρένο στη θεραπεία. Από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να τα μειώνουμε. Θα ξεκινήσεις να παίρνεις τη μισή δοσολογία. Δηλαδή κάθε μέρα την ώρα που έπαιρνες το χάπι σου, θα το σπας και θα παίρνεις το μισό, θα μειώσουμε τη δόση σου. ΟΚ; Για να αφήσουμε τον οργανισμό σου να ανέβει», ακούγεται να λέει ο 47χρονος.

 

Δείτε επίσης: Ο γιατρός "μαϊμού": Ο θρησκόληπτος απατεώνας, οι επαφές με το Άγιον Όρος, το Βατικανό – Η επιταγή που τον πρόδωσε (βίντεο)

«Ο καρκίνος είναι αναερόβιος. Όταν του δώσουμε εμείς οξυγόνο, τέλος πέθανε. Για αυτό τον λόγο, εάν καταφέρεις και του δώσεις πάλι οξυγόνο και νερό και πάει στο 71% δεν είναι καρκινικό. Αυτό σημαίνει ότι ο καρκίνος bye-bye», τονίζει ο ψευτογιατρός.

«Εγώ είμαι φυσικοπαθητικός ογκολόγος. Η φυσικοπαθητική είναι συμβατική ιατρική συν άλλα έξι χρόνια βοτανολογία. Και προσπαθούμε να μην δίνουμε φάρμακα», ακούγεται να λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ