Πολιτικός σεισμός στη Βουλγαρία: Πιστόλι, μετρητά και ράβδοι χρυσού πάνω στο κομοδίνο του πρωθυπουργού Borissov (φωτό)

Οι φωτογραφίες έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου και των τοπικών μέσων ενημέρωσης...

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Βουλγαρία μετά τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και παρουσιάζουν τον Πρωθυπουργό Boyko Borissov να κοιμάται και στο κομοδίνο δίπλα του να υπάρχει ένα πιστόλι. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#nemasmi #boiko #borisov #boykoborissov #drone #бойкоборисов #дрон #българия

A post shared by @ nema_smi on

Παράλληλα, στις φωτογραφίες που κυκλόφορησαν στα media της χώρας, διακρίνονται ράβδοι χρυσού και μετρητά στο ανοιχτό συρτάρι του κομοδίνου.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως όλα είναι μια σκευωρία των αντιπάλων του, που στόχο έχει να μπλοκάρει την είσοδο της χώρας στη ζώνη του ευρώ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boyko Borissov (@boyko.borissov) on

Ο 61χρονος Borissov, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα του Πρωθυπουργού το 2017, ανέφερε πως πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο εναντίον του από τους πολιτικούς του αντιπάλους, ενώ τόνισε «Δεν πρόκειται να παραιτηθώ, ούτε να σταματήσω...».

«Γιατί το έκαναν τώρα; Γιατί ο Ιούλιος είναι ένας σημαντικός μήνας... Η Βουλγαρία, μαζί με την Κροατία, βαδίζουν με σταθερότητα προς την ένταξη στη ζώνη του ευρώ...» είπε, επίσης, σύμφωνα με το Reuters.

Ο Borissov υποστήριξε πως ο Πρόεδρος της χώρας, Rumen Radev, καθώς και άλλες πολιτικές δυνάμεις στη Βουλγαρία που αντιτίθενται στον ίδιο επιχειρούν να προκαλέσουν κλυδωνισμούς στην Κυβέρνηση με στόχο να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές και ο Πρόεδρος να έχει τη δυνατότητα να διορίσει μεταβατική Κυβέρνηση.

Η γνησιότητα των, χαμηλής ανάλυσης, φωτογραφιών δεν έχει επαληθευτεί προς το παρόν, ωστόσο, έχουν κατακλύσει τα τοπικά μέσα, καθώς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλόντας σκάνδαλο μεγατόνων στη χώρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ