Η Madonna εύχεται στον... εαυτό της Happy Fathers day ως single μητέρα & πατέρας για τα παιδιά της (Φωτό)

Δείτε τη δημοσίευση της…

Γέμισαν τα social media όμορφες οικογενειακές στιγμές χθες με αφορμή τη φετινή γιορτή του πατέρα. Εγχώριοι και ξένοι celebrities μοιράστηκαν φωτογραφίες με τους πατεράδες τους και με τα παιδιά τους και συγκίνησαν.

 

Η Madonna ευχήθηκε Ευτυχισμένη Γιορτή του Πατέρα στην ίδια και σε κάθε γονέα που κάνει το καλύτερο για να μεγαλώσει, να διδάξει και να καθοδηγήσει τα παιδιά του. Μάνα και πατέρας μαζί.

 

Στις φωτογραφίες η ίδια και τα έξι παιδιά της lola, rocco, david, mercy james, estere και την stella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Fathers Day to Me and to every parent out there doing their best to Nurture, Guide, Inspire and Teach! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️ #lola #rocco #david #mercyjames #estere #stella

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

 

Η Madonna, έκανε τον πρώτο της γάμο, το 1985, σε ηλικία 28 ετών, με τον Αμερικανό ηθοποιό, Σον Πεν, με τον οποίο χώρισαν το 1989.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So much has happened in a year!!! ................... ? ? ? #easter #estere #stella #davidbanda #mercyjames

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

 

Από το 1995 έως το 1997, διατηρούσε δεσμό με τον Κάρλος Λέον, με τον οποίο μάλιστα, απέκτησε μια κόρη, την Λούρδες Μαρία Τσικόνε Λέον, γνωστή και ως Λόλα Λέον, που γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 1996.

 

Το 2000, παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά όμως με τον Βρετανό σεναριογράφο Γκάι Ρίτσι, με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά. Έναν βιολογικό γιο, τον Ρόκο, που γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 2000 και δύο θετά παιδιά από το Μαλάουι.

 

Τον Ντέιβιντ Μπάντα, που γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2005 και την Μέρσι Τζέιμς, που γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2006. Το ζευγάρι, πήρε διαζύγιο το 2008.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ