Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ο μικρός «σοφός» Αριστείδης εγγονός του Κωνσταντίνου & της Άννας Μαρίας έγινε 12 - Η μαμά του Μαρί Σαντάλ έγραψε... (φωτό)

Χαρούμενα γενέθλια!

Ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Παύλου και της συζύγου του Μαρί Σαντάλ, Αριστείδης, έκλεισε τα 12 του χρόνια. 

 

 

 

Το γλυκύτατο αγόρι γιόρτασε τα γενέθλιά του παρέα με την οικογένειά του και στενούς φίλους, σε ένα πάρτι όπου κυριαρχούσαν οι μπλε αποχρώσεις!

 

 

 

 

Η υπερήφανη μαμά του Μαρί Σαντάλ ανέβασε μία φωτογραφία του στο instagram, με το τρυφερό σχόλιο «Και έτσι απλά ο Αριστείδης έγινε 12... Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα περνά ο καιρός! Σε αγαπάω τόσο πολύ».

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie-Chantal of Greece (@mariechantal22) on

 

Και η αδελφή του, Μαρία Ολυμπία, ανέβασε σε Instagram Story, τον εορτάζοντα Αριστείδη, με την... ιδιαίτερη "τούρτα" γενεθλίων του, από donuts!

Ο βενιαμίν της οικογένειας - μικρότερος εγγονός του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας -έχει βαπτιστεί Αριστείδης Σταύρος και έχει τέσσερα μεγαλύτερα αδέλφια, την Μαρία Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον Αχιλλέα Ανδρέα και τον Οδυσσέα Κίμωνα.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie-Chantal of Greece (@mariechantal22) on

 

Η Μαρί Σαντάλ ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στα social media με την όμορφη οικογένειά της, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ