Ellen DeGeneres: Τι συμβαίνει με την εκπομπή της; - Τι απαντούν οι παραγωγοί του "Ellen Show"

«Η Telepictures μπορεί να επιβεβαιώσει ότι οι φήμες για διακοπή της εκπομπής είναι..."

Πολλές είναι οι καταγγελίες σχετικά με τη συμπεριφορά της Ellen DeGeneres, οι οποίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας και μάλιστα αποδομούν την εικόνα που είχε εκείνη χτίσει τόσα χρόνια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tomorrow, I’m showing one of my favorite moments from 2010. I still have this outfit. Last week, I wore it for a friend’s birthday Zoom.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow) στις

 

 

Η παρουσιάστρια τώρα έρχεται αντιμέτωπη με φήμες που θέλουν την εκπομπή της να «κόβεται» έπειτα από 17 χρόνια συνεχόμενων επιτυχιών.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Breonna Taylor still needs us. #JusticeforBreonnaTaylor

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow) στις

 

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, πηγές αναφέρουν ότι η εκπομπή μπορεί να τερματίσει τον κύκλο της σύντομα λόγω της πτώσης στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και του καταιγισμού των καταγγελιών για την άσχημη και αγενή συμπεριφορά της στους υπαλλήλους και στους συνεργάτες της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is how we Saturday.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow) στις

 

 

Η NY Post σε επικοινωνία με την παραγωγή της εκπομπής έλαβε ως απάντηση τη διάψευση των φημών. "Η Telepictures μπορεί να επιβεβαιώσει ότι οι φήμες για διακοπή της εκπομπής είναι αναληθείς".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#LittleBigShots premieres tonight! Make sure you paddle over and watch. @melissamccarthy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow) στις

 

 

Μια πηγή κοντά στην DeGeneres δήλωσε στο Us Weekly ότι είναι σε οριακή κατάσταση, καθώς η 62χρονη πίστευε στην αρχή ότι είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό αρνητικής δημοσιότητας και με τον καιρό θα "ξεφούσκωνε".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Something very exciting is coming to Instagram today. It’s my new account, @PawsUp! Follow it right now. Immediately. You won’t regret it.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow) στις

 

 

"Νόμιζε ότι ήταν απλά κάποιες αναφορές από κάποιους λίγους που την μισούν. Αλλά δεν είναι κάτι που περνάει, πληθαίνουν οι αρνητικές αναφορές" πρόσθεσε η πηγή στο περιοδικό. Ο εκπρόσωπος της DeGeneres δεν σχολίασε την κατάσταση στο Fox News.

 

Λίγες ημέρες μετά το lockdown, η Ellen έκανε την εκπομπή από το σπίτι, με νέους συνεργάτες, αφήνοντας το προσωπικό που εργαζόταν στο πλευρό της στο σκοτάδι σχετικά με το αν θα πληρωθούν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy TWOsday! Tonight’s #GameofGames is all identical twins! Get your app ready for twice the chance to win from home.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow) στις

 

 

Η influencer, Nikkie de Jager, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen τον Ιανουάριο, υποστήριξε σε συνέντευξή της ότι η παρουσιάστρια ήταν απόμακρη και κρύα και έδειχνε ενδιαφέρον και ειδική μεταχείριση μόνο στους "πρώτης κατηγορίας" καλεσμένους της.

 

Ο πρώην σωματοφύλακάς της έκανε μερικές αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά της διάσημης παρουσιάστριας σε συνέντευξή του στο Fox News και περιέγραψε την εμπειρία ως "ταπεινωτική".

 

Ο Tom Majercak είπε ότι τον προσέλαβαν για να προστατέψει την DeGeneres, τη μητέρα και τη σύζυγό της, τη βραδιά των 86ων βραβείων Όσκαρ, την οποία μάλιστα παρουσίαζε η DeGeneres. Ήταν σωματοφύλακάς της και σε άλλες εκδηλώσεις πριν και μετά την εν λόγω βραδιά. Ο Majercak ήταν "senior manager of operations" της εταιρείας Security Industry Specialists, που παρείχε προστασία σε διάσημους αλλά και εταιρείες όπως η Apple, το Twitter και η Google.

 

Όμως, ο Majercak λέει ότι η εμπειρία του με την DeGeneres απείχε πολύ από το "ιδανικό".

«Τις κρατούσα από το χέρι για να περάσουμε από μεγάλα γκρουπ ανθρώπων. Η Ellen είναι το μόνο άτομο, για το οποίο ήμουν υπεύθυνος - και έχω εργαστεί με πολλούς διάσημους - που δεν αφιέρωσε ποτέ χρόνο ούτε να μου πει ένα "γειά"» τονίζει.

Ο σωματοφύλακας υποστηρίζει ότι η DeRossi ήταν "πολύ φιλική και συζητούσε μαζί του", αλλά τα πράγματα πήραν αρνητική τροπή όταν τον σύστησε στην παρουσιάστρια.

 

"Η Ellen μου έριξε ένα λοξό βλέμμα και δεν με χαιρέτησε καν, ούτε με ευχαρίστησε για την προστασία. Ήταν ψυχρή και η συμπεριφορά της ταπεινωτική, συμπεριφέρεται αλλιώς στους ανθρώπους του κύκλου της". Ο Majercak αποκάλυψε στο Fox News ότι κατά τη διάρκεια του πάρτι "Governors Ball", μόνο διάσημοι που είχε προεγκρίνει η DeGeneres μπορούσαν να πλησιάσουν το τραπέζι της για να της μιλήσουν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There was a flupocalypse at my show.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow) στις

 

Ο σωματοφύλακας αποφάσισε να μιλήσει έπειτα από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που έκαναν λόγο για την άσχημη συμπεριφορά της παρουσιάστριας σε συνεργάτες της.

 

 

 

"Με ενοχλούσε για πολλά χρόνια. Βλέπω έναν άνθρωπο που προβάλλεται ως κάποια "φωτισμένη", θετική προσωπικότητα, που είναι καταπληκτική και όλοι την αγαπούν και την θαυμάζουν αλλά στην πραγματικότητα όταν την γνωρίσεις βλέπεις ότι αυτό δεν ισχύει" υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ