Άγριες Μέλισσες - Μελέτης: Tα φανταστικά ασπρόμαυρα πορτραίτα του εξαιρετικού ηθοποιού, Γιώργου Γεροντιδάκη (Φωτό)

Πολύ γοητευτικός ο "Μελέτης"...

Για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες», σημειώνει πως είναι ένας συμπαθής-αντιπαθής χαρακτήρας. Και η αλήθεια είναι πως ενώ ο Μελέτης είναι από εκείνους, που δε θα ήθελε κάποιος να τα βάλει μαζί του στο Διαφάνι, έχει καταφέρει το κοινό να τον βλέπει με συμπάθεια και αγάπη.

 

 

Κάτι βέβαια που χρειάστηκε χρόνο, αφού στην αρχή υπήρχαν και αντιδράσεις του κόσμου για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα στη σειρά του ΑΝΤ1. Αυτή, όμως, η επιτυχία του Γιώργου Γεροντιδάκη.

 

 

Γιατί αν δεν ήταν πειστικός ως Μελέτης, τότε δε θα είχε καταφέρει τον στόχο του.

 

 

Εκτός από το ταλέντο του, ο Γιώργος Γεροντιδάκης έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού και με την γοητεία του. Αυτό μπορεί να το διακρίνει κάποιος και από τα ασπρόμαυρα πορτραίτα του που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

 

 

 

 

Ένα πρόσωπο που σε μαγνητίζει με το δυναμικό του βλέμμα.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#fotoshoot #tvc #photoshooting #actorslife #actor #moustache #moments #lovemyjob #perfomance #photoshoot #photo #black Η φωτογραφία ανήκει στον @haralamposgiannakopoulos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Gerontidakis (@gerontidakis.giorgos) στις

 

Μετρώντας πλέον 20 χρόνια στον χώρο της υποκριτικής - στον οποίο μπήκε από πολύ μικρός και από την πολύ γλυκιά ταινία του Κώστα Καπάκα "Πέπερμιντ" - ο ηθοποιός - επιτέλους για εκείνον - φέτος δεν κλήθηκε να παίξει πια τον καλό, όπως γινόταν μέχρι τώρα, αλλά τον "κακό".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tvc #photoshooting #fotoshoot #fotoshooting #actor #lovemyjob #perfomance #moustache #tv #newproject Η φωτογραφία ανήκει στο @haralamposgiannakopoulos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Gerontidakis (@gerontidakis.giorgos) στις

 

 

 

Έχει συμμετάσχει σε πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης, όπως «Βέρα στο Δεξί», «Τα φτερά του έρωτα», «7 θανάσιμες πεθερές», «L.A.P.D: Λεκανοπέδιο Αττικής Police Depeartment», «Το σόι μου μέσα» και άλλα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ