Good news: Νιόπαντρο ζευγάρι αντί για δώρα γάμου, πρόσφερε ένα όχημα για ΑμεΑ (Φωτό & Βίντεο)

Έδειξαν στην πράξη το ενδιαφέρον τους για τον συνάνθρωπο

Σε πράξη μετουσιώθηκε η εξαίρετη πρωτοβουλία δύο νέων ανθρώπων, να δωρίσουν χρήματα που έλαβαν αντί δώρου για τον γάμο τους.

Οι Αλέξανδρος Γκοργκόλης και Μαρία Μπαλαμώτη πριν δύο χρόνια, ενώθηκαν «εις σάρκαν μίαν». Αντί δώρων, όμως ζήτησαν από τους προσκεκλημένους, να προσφέρουν χρήματα σε λογαριασμό που θα όδευε στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Τρικκαίων!

Αυτά τα χρήματα, με την πρόσθετη συνδρομή του Δήμου Τρικκαίων, μετουσιώθηκαν σε ένα όχημα μεταφοράς ατόμων με αναπηρία που φιλοξενούνται στο ΚΔΑΠ ΜΝΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Δήμου Τρικκαίων. Είναι ένα υπερσύγχρονο όχημα, που ικανοποιεί τις ανάγκες μεταφορών των ΑμεΑ από και προς το ΚΔΑΠ, αλλά και σε άλλες δραστηριότητες του Κέντρου, πλήρως εξοπλισμένο και προσεκτικά διαρρυθμισμένο για ΑμεΑ, πιο σύγχρονο από το παλαιότερο υπάρχον.

Δύο χρόνια αφ’ ότου το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων αποδέχθηκε τη δωρεά, ήρθε η ώρα να παρουσιαστεί επισήμως το όχημα.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

 

Στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, ευχαρίστησε θερμότατα τους δύο δωρητές, τονίζοντας, τόσο την κοινωνική προσφορά αυτής της πράξης, όσο και τη σημασία των δωρεών στον Δήμο, που αφορούν βεβαίως το κοινωνικό σύνολο. Επεσήμανε, δε, την προσπάθεια του Δήμου Τρικκαίων να εξασφαλιστεί ακόμη ένα όχημα, για τις ανάγκες του ΚΔΑΠ, σύμφωνα με το trikalaview.gr.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Γκοργκόλης και η οδοντίατρος Μαρία Μπαλαμώτη, λιτά τόνισαν ότι είναι ευτυχείς που το συγκεκριμένο δώρο γάμου, «μεταλλάχθηκε» στο συγκριμένο όχημα, που στηρίζει τους συμπολίτες ΑμεΑ.  Επισήμανα, επίσης, και ευχαρίστησαν τους καλεσμένους του γάμου τους, που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία τους, ενισχύοντας ακλόμη περισσότερο την κοινωνική συνοχή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ