Simply the best: Απλά η καλύτερη Tina Turner σε 3 vintage live βίντεο με την μεγαλύτερη επιτυχία της 80χρονης μαύρης βασίλισσας του Rock 'n' Roll

Η μοναδική Tina Turner...

"You are simply the best..." τραγούδησε για πρώτη φορά το 1991 η υπέροχη Tina Turner και από τότε το συγκεκριμένο τραγούδι έχει γίνει "ύμνος", με αξία, πλέον, κλασική...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ms Music Star (@msmusicstar) on

Η 80χρονη πλέον βασίλισσα του Rock 'n' Roll, μάλιστα, επιστρέφει για λίγο στη μουσική, με το remix του τραγουδιού του 1984 "What Love Got to Do With It".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RIAS (@rias_sg) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camões Rádio (@camoes.radio) on

Η κορυφαία τραγουδίστρια μαζί με τον Dj Kygo κυκλοφορούν τη νέα εκδοχή της μεγάλης επιτυχίας της Turner και μάλιστα με καινούργιο βιντεοκλίπ.

Αν και η Tina Turner έχει αποσυρθεί και τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Ελβετία μαζί με τον σύζυγό της, έχει κάνει μετρημένες εμφανίσεις για συγκεκριμένους λόγους.

Όπως, για παράδειγμα, το 2004, όταν εμφανίστηκε live στο show της Oprah Winfrey, κάνοντας έκπληξη στην παρουσιάστρια και ερμήνευσε την μεγάλη επιτυχία της "Simply the best".

Ή όταν το 1998 ερμήνευσε την τεράστια επιτυχία της on stage, στο Μόναχο, μαζί με τον Eros Ramazzotti...

Αυτή η αειθαλής και υπέροχη σουπερστάρ του τραγουδιού, που στα 79 της χρόνια, φορά το μικρό μαύρο της φόρεμα και ανεβαίνει στη σκηνή για να ερμηνεύσει live και μοναδικά ένα τραγούδι- σταθμό στην πορεία της.

Όταν λέμε "you are simply the best", λοιπόν, αναφερόμαστε στην μεγάλη κυρία της μουσικής Tina Turner!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ