Επίδαυρος: Το μεταξωτό ιβουάρ σαλβάρι της Μαρέβα Μητσοτάκη - Το εκτυφλωτικό ροζ πουκάμισο & τα γκρι παντοφλέ του Κυριάκου

Παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής την τραγωδία «Πέρσες» του Αισχύλου στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, την οποία ανέβασε το Εθνικό Θέατρο.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής την τραγωδία «Πέρσες» του Αισχύλου στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, την οποία ανέβασε το Εθνικό Θέατρο.

Μαζί με το πρωθυπουργικό ζεύγος ήταν και η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ενώ μετά το τέλος της παραστασης συνομίλησαν με τους συντελεστές της.

Να σημειωθεί πως στις 21 Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επισκεφτεί το Εθνικό Θέατρο και είχε παρακολουθήσει την πρώτη ανάγνωση του κειμένου του έργου.

Οι «Πέρσες» του Αισχύλου ανέβηκαν στις 24, 25 και 26 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη και με τη Λυδία Κονιόρδου και τον Νίκο Καραθάνο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας επέλεξε για την χθεσινή βραδια ένα υπέροχο μεταξωτό ιβουάρ σαλβάρι το οποίο συδύασε με μια εκτυφλωτική ροζ πουκαμίσα και σικάτα κοσμήματα. 

Από την άλλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και και γκρι παντοφλέ παπούτσια... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ