Οι πρώτες "καθαρές" φωτογραφίες από τον γάμο του καλοκαιριού: Εριέττα Κούρκουλου Λάτση - Βύρων Βασιλειάδης στο ρομαντικό σκηνικό της Μυκόνου

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία ρομαντική τελετή στο Αγράρι της Μυκόνου...

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και ο αγαπημένος της σύντροφος, Βύρων Βασιλειάδης, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά στις 28 Ιουλίου στη Μύκονο, σε μία ρομαντική τελετή παρουσία περίπου 120 καλεσμένων.

Διαβάστε επίσης: Γάμος Εριέττας Κούρκουλου στη Μύκονο: Το νυφικό του Βρεττού Βρεττάκου & η σιέλ ολόσωμη φόρμα της Μαριάννας Λάτση (βίντεο)

 

Ο γάμος τελέστηκε στο πανέμορφο Αγράρι της Μυκόνου, με τη νύφη - που έλαμπε μέσα στο Vrettos Vrettakos νυφικό της - να φτάνει στο γραφικό εκκλησάκι με καΐκι.

Διαβάστε επίσης: Vrettos Vrettakos: Ο σχεδιαστής του ονειρεμένου νυφικού της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση & η νέα συλλογή του - Δαντέλα, swarovski, διαφάνειες (φωτό - βίντεο)

Η Μαριάννα Λάτση, φορώντας μία υπέροχη ολόσωμη σιέλ φόρμα, παρέδωσε συγκινημένη την κόρη της στον γαμπρό.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η κολλητή φίλη της νύφης, Μαριάννα, και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς, ενώ στο λαμπερό πάρτι που ακολούθησε εμφανίστηκαν live ο Νίκος Οικονομόπουλος και η ροκ μπάντα 1550.

Επίσης και η σύντροφος του αδελφού της νύφης, Πάρι Κασιδόκωστα, Τάμτα, τραγούδησε προς τιμήν των νεονύμφων, δίνοντάς τους τις θερμότερες ευχές του.

Πυροτεχνήματα και λευκά μπαλόνια ομόρφυναν ακόμη περισσότερο την βραδιά, ενώ οι καλεσμένοι απήλαυσαν vegan menu και χόρεψαν μέχρι πρωίας.

Διαβάστε επίσης:  Ποιος είναι ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας Βύρων Βασιλειάδης που παντρεύτηκε η Εριέττα Κούρκουλου - Τα δράματα στο ξεκίνημα της ζωής του & το happy end

Επρόκειτο σίγουρα για τον γάμο του καλοκαιριού, με το ερωτευμένο ζευγάρι να λάμπει από χαρά και ευτυχία και τους δικούς τους ανθρώπους να τους εύχονται "Βίον Ανθόσπαρτο"!

(Photo: NDP Photo Agency)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ