Άγριες μέλισσες: Αυτό είναι το πρόσωπο που θα εισβάλλει στη σειρά & θα φέρει τυφώνα εξελίξεων – Δείτε τι θα συμβεί στον 2ο κύκλο (Φωτό)

Οι συνταρακτικές εξελίξεις του 2ου κύκλου

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένας από τους νέους ηθοποιούς που θα δούμε στον νέο κύκλο της σειράς«Άγριες Μέλισσες».

Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Real News και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο τους και στις εξελίξεις που θα δούμε στη σειρά.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ωστόσο, τόνισε χαρακτηριστικά πως θα εισβάλλει σαν τυφώνας στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ τα σπόιλερ που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής κάνουν λόγο για απίστευτες εξελίξεις, στις οποίες ο διευθυντής των φυλακών, που θα ενσαρκώσει ο ίδιος, παίζει καθοριστικό ρόλο.

Πάμε στις Άγριες Μέλισσες που σάρωσαν σε τηλεθέαση και απέκτησαν φανατικό κοινό.

Είχα δει ελάχιστα επεισόδια λόγω του θεατρικού “μαραθωνίου” μου, αλλά τώρα κάνω… εντατικά, θέλοντας να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα, μπαίνοντας στη σειρά. Είναι μια εξαιρετικής αισθητικής δουλειά, καλογυρισμένη, με γερή ομάδα πρωταγωνιστών που προέρχονται από το θέατρο. Υπάρχει ένα σενάριο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις, μια σκηνοθετική ματιά κινηματογραφική και όλα δείχνουν πως ο νέος κύκλος θα είναι πιο γερός από τον πρώτο, έχοντας εξαιρετικό σασπένς.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

SPOILER για όλεθρο στο Διαφάνι! Καταστροφή όλης της σοδιάς #agriesmelisses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #𝐀𝐠𝐫𝐢𝐞𝐬𝐌𝐞𝐥𝐢𝐬𝐬𝐞𝐬 🐝 (@agriesmelissesant1) στις

Σε αυτόν, λοιπόν, το νέο κύκλο θα σε δούμε διευθυντή της φυλακής όπου οδηγείται η Μαρία Κίτσου, ο οποίος λέγεται πως θα την ερωτευτεί με απίστευτες εξελίξεις…

Στα σενάρια που έχω πάρει στα χέρια μου για τα επεισόδια που θα γυρίσω άμεσα, δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο, αλλά, όπως ξέρεις, υπάρχει μια γραμμή από το κανάλι και την παραγωγή να μην προδίδουμε τι έρχεται.

Πες μου τουλάχιστον τι τύπος είναι αυτός που καλείσαι να ερμηνεύσεις.

Ένας σκληρός τύπος, που ξέρει και να επιβάλλεται, και να κερδίζει αυτό που θέλει. Διευθύνει το σωφρονιστικό κατάστημα όπως νομίζει και εισβάλλει σαν τυφώνας σε όσα έρχονται στη σειρά, που τόσο φανατικά έχει αγαπηθεί. Αλλά δεν κάνει να σου πω…

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Συντονιστείτε στον ANT1 για το 57ο επεισόδιο 🐝#ant1 #agriesmelisses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #𝐀𝐠𝐫𝐢𝐞𝐬𝐌𝐞𝐥𝐢𝐬𝐬𝐞𝐬 🐝 (@agriesmelissesant1) στις

Διαρροές που έφτασαν και σε εμένα κάνουν λόγο για εξαιρετικά άγρια σκηνικά στη φυλακή, μέχρι και για βιασμό της Ελένης…

Είναι διαρροές που έχω ακούσει κι εγώ, αλλά σου τονίζω και πάλι πως δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Και να γνώριζα, γιατί να κάψουμε από τώρα πράγματα που θα γίνουν, αν γίνουν, τόσο καιρό μετά; Ακόμα δεν έχω μπει για γύρισμα.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

+1 αν και εσύ περιμένεις πως και πως αυτή την στιγμή.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #𝐀𝐠𝐫𝐢𝐞𝐬𝐌𝐞𝐥𝐢𝐬𝐬𝐞𝐬 🐝 (@agriesmelissesant1) στις

Θα κάνετε γυρίσματα όλο τον Αύγουστο;

Ξέρω ότι θα κάνουμε κάποια τώρα και ο μαραθώνιος θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο. Να προλάβω να κάνω και λίγες διακοπές με την οικογένειά μου.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τελικά ο Κυπραίος είναι ερωτευμένος με την Μυρσίνη η με την Ελένη?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #𝐀𝐠𝐫𝐢𝐞𝐬𝐌𝐞𝐥𝐢𝐬𝐬𝐞𝐬 🐝 (@agriesmelissesant1) στις

Με παρτενέρ την υπέροχη Μαρία Κίτσου.

Είναι ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα η Μαρία, ιδανική παρτενέρ για κάθε ηθοποιό και χαίρομαι πολύ που βρισκόμαστε στις Άγριες Μέλισσες, μαζί με μια ομάδα άξιων συναδέλφων. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αυτό για μένα, όπως έπαιξε κι όταν έκανα την τελευταία σειρά “Η λέξη που δεν λες”.

Στις Άγριες Μέλισσες μπαίνει μαζί σου και ο Τάσος Σωτηράκης, τον οποίο σκηνοθέτησες στον μονόλογο “Άρης” που… έσπασε πόρτες στο “Cartel”, ο οποίος γίνεται δεσμοφύλακας.

Ναι, ναι, ο Τάσος που “έσκισε” στον “Άρη” θα είναι και αυτός στη σειρά και στη φυλακή που διευθύνω.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ