Η ''ειρηνική'' επιτυχία του ανεξάρτητου blog μας έφερε εχθρούς - Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια.. Μεγάλο συγνώμη για την διακοπή επί 5 ώρες του Eirinika.gr χθες το βράδυ!

Αγαπητοί μου φίλοι, Μετά από ακριβώς 2 χρόνια που το eirinika.gr βγήκε στον αέρα του αχανούς διαδικτύου και το editorial μου  αποφάσισα να blogg-άρω αντί να μπλοκάρω λόγω της αιφνίδιας και αναγκαστικής μου διακοπής απο την τηλεοπτική καριέρα - να που ξανά οι συνήθεις εχθροί μου έσκασαν μύτη αλιώς θα έσκαγαν!

Αγαπητοί μου φίλοι,

Μετά από ακριβώς 2 χρόνια που το eirinika.gr βγήκε στον αέρα του αχανούς διαδικτύου και το editorial μου  αποφάσισα να blogg-άρω αντί να μπλοκάρω λόγω της αιφνίδιας και αναγκαστικής μου διακοπής απο την τηλεοπτική καριέρα - να που ξανά οι συνήθεις εχθροί μου έσκασαν μύτη αλλιώς θα έσκαγαν!



Τι κρίμα! Με άγνωστους γνωστούς χάκερς, οι  "αξιαγάπητοι φίλοι" επιτέθηκαν άγρια στο eirinika και για πολλές ώρες αποπειράθηκαν να καταστρέψουν όλο το αρχείο των θεμάτων μας!  Ότι έκλαψα, έκλαψα, δεν το κρύβω γιατί είναι σαν να με βιάζαν  εμένα και το δημιούργημα μου, τον κόπο μου και των κόπο πολλών ακόμη ανθρώπων.
 
Οι ευσυνείδητοι τεχνικοί μας, με επικεφαλής τον Νίκο Στούπα ήταν από πάνω όλη τη νύχτα μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά.  Θα μου πείτε τι είναι αυτά τα πολύπλοκα και ομιχλώδη περί χάκερς, εχθρών κλπ ανώφελα σε δύσκολες εποχές;

Ακούστε με παρακαλώ: Στο eirinika έχω εναποθέσει όλη μου την εμπειρία, τα τελευταία μου χρήματα και δουλεύω 15 ώρες την ημέρα για να παραδίδω ενα "δελτίο ειδήσεων" όσο γίνεται πιό αντικειμενικό, αισιόδοξο, χρήσιμο, με χιούμορ, με νέα καλά για του Έλληνες και τις Ελληνίδες που προοδεύουν, που καινοτομούν , δεν εξαρτώμαι απο ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Η αύξηση των κλικς και η γενικά θετική εικόνα που κατακτά το eirinika, ενόχλησαν! Έχω βιώσει στα 27 χρόνια της καριέρας μου τον φθόνο σε όλο του το μεγαλείο, απολύσεις χωρίς κανένα λόγο απολύτως, παραγκωνισμούς, ψυγείο, αδικίες ων ουκ έστιν αριθμός, διασυρμό, ακόμη και θύμα πολιτικής σκευωρίας έγινα, η εύκολη λεία δήθεν "ηρώων του λαού" συναδέλφων μου.

Ως εδώ μάγκες μου! Σκάστε πια! Μεγαλώσατε και μεγάλωσα. Θα μπορούσα να είμαι ηδη γιαγιά από τη μονάκριβη κόρη μου που τόσο έχετε πικράνει. Κάτω τα βρωμόχερα σας από μένα . Μακριά την ίντριγκα και το δηλητήριο από την διακριτική παρουσία μου. Η Ελλάδα χάνεται και εσείς το χαβά σας: να χτυπάτε ότι δεν συνάδει με τους μέντορες, τις αυλές και τις συναλλαγές σας.
 
Το eirinika είναι το δικό μου παιδί που δεν έχει ανάγκη απο κανενός την υψηλή εποπτεία, έγκριση ει μη μόνον των φίλων επισκεπτών του! Θα συνεχίσει λυσσαλέα ειρηνικά να ενημερώνει με ανοιχτό μυαλό, ανεξαρτησία, με αισιοδοξία, με χιούμορ (να είσαι καλά φίλε Κυρ) με θετική ματιά, διεθνή προσανατολισμό την διαδικτυακή του πορεία.

Καληνύχτα φαρμακομύτες και οπαδοί της κακής Ελλάδας. Εσείς την φέρατε εδώ, στα βράχια! Δεν θα σας κάνω τη χάρη. Είμαι εδώ, Ειρηνική και άξια να παλέψω όπως όλοι αυτήν την εποχή!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ