Top clicks 2020: Οι εντυπωσιακές φωτό της Μαρίνας Βερνίκου φιγουράρουν στο υπερπολυτελές σκάφος Forever Οne του πολυεκατομμυριούχου Μεξικανού ιδιοκτήτη της Coca Cola, Bruce Grossman

Υπέροχες εικόνες από το πολυτελέστατο σκάφος!

Στα ελληνικά νησιά κάνουν τις διακοπές τους ο δισεκατομμυριούχος Μεξικανός ιδιοκτήτης της Coca Cola, Bruce Grossman, μαζί με την σύζυγό του, Elsa. 

Με την υπερπολυτελή θαλαμηγό τους "Forever One", έχουν αγκυροβολήσει στη Σύρο και χαίρονται τις ομορφιές της Ελλάδας.

Η Μαρίνα Βερνίκου, την οποία συνδέει προσωπική φιλία με το ζεύγος Grossman, είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους του εντυπωσιακού σκάφους, μήκους 55 μέτρων, με την κάμερά της και να χαρίσει στους followers της στο instagram μια μοναδική εμπειρία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina Vernicos Collection (@marinavernicos) on

Μάλιστα, στους τοίχους του υπερπολυτελούς "Forever One" φιγουράρουν οι λήψεις της Ελληνίδας φωτογράφου από την Ανταρκτική, γεγονός που την κάνει πολύ υπερήφανη. 

 

 

Το "Forever One", ναυπηγημένο το 2014, μοιάζει με μία άνετη, πολυτελέστατη κατοικία, με το λευκό και το κόκκινο - χρώματα της Coca Cola - να δεσπόζουν σε πολλούς από τους χώρους του.

Να σημειωθεί πως η εταιρεία Arca Continental, της οποίας είναι μεγαλομέτοχος ο Grossman, θεωρείται η 2η μεγαλύτερη εταιρεία εμφιάλωσης αναψυκτικών της Coca-Cola στην Λατινική Αμερική και 3η στον κόσμο.

Όπως ανέφερε στο charterworld.com, ο Horacio Bozzo, o διακοσμητής και αρχιτέκτονας, ο οποίος δημιούργησε αυτό το πλωτό αριστούργημα, κυρίαρχο ρόλο για τους ιδιοκτήτες του έπαιζε η άνεση, αλλά και το στυλ, καθώς περνούν πέντε μήνες το χρόνο σχεδόν στο "Forever One", οπότε ήθελαν να νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

Διαβάστε επίσης: Ο δισεκατομμυριούχος Μεξικανός ιδιοκτήτης της Coca Cola στη Σύρο μετά την Σάμο: Το υπερπολυτελές σκάφος των 40 εκ. δολ. δώρο στην γυναίκα του (Φωτό & Βίντεο)

Το design του είναι μοναδικό και εντελώς αντισυμβατικό, αποτελείται από τρεις ορόφους, ενώ και ο Bruce Grossman πρόσθεσε τις δικές του ιδέες στον σχεδιασμό, ώστε να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες του. 

(Photo: Tom Van Oossanen/ Superyacht Times)

Το κατάστρωμα του ιδιοκτήτη διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι, ενώ υπάρχει και μια μεγάλη βεράντα στο πίσω μέρος του καταστρώματος, ένα ευρύχωρο beach club με μεγάλες πτυσσόμενες πρύμνες και πλαϊνές πλατφόρμες ιδανικές για παιχνίδια με το νερό!

(Photos: charterworld.comsuperyachttimes.com/ boatinternational.com)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ