Ed Sheeran: Ο διασημότερος & πιο ρομαντικός τραγουδιστής της εποχής μας, απέκτησε το πρώτο του παιδί – Το κοριτσάκι συμπληρώνει την ευτυχία (Φωτό)

Χαρούμενα νέα για τον ταλαντούχο τραγουδιστή…

Πριν από μία εβδομάδα ο πελαργός επισκέφθηκε για πρώτη φορά το σπίτι του Ed Sheeran. Η σύζυγος του διάσημου τραγουδιστή, Cherry Seaborn έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

 

 

Ο πασίγνωστος Βρετανός τραγουδιστής, που καταφέρνει να σπάει ρεκόρ με τις πωλήσεις των δίσκων του και να σαρώνει τα μουσικά βραβεία, κατάφερε να κρατήσει για μήνες κρυφή την εγκυμοσύνη της συζύγου του, όπως κρυφό είχε κρατήσει και το γάμο του.

 

 

Ο 29χρονος Ed και η 28χρονη σύζυγός του Cherry Seaborn, με την οποία είναι μαζί από τα σχολικά χρόνια τους και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιανουάριο του 2019, κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους το κοριτσάκι τους.

 

 

Την ανακοίνωση του ερχομού της κόρης του την εβδομάδα που μας πέρασε, έκανε μέσω Instagram όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα τρισχαριτωμένα καλτσάκια της μικρής.

 

 

«Είμαστε πραγματικά ερωτευμένοι μαζί της. Μαμά και παιδί τα πάνε υπέροχα και πετάμε στα σύννεφα από χαρά. Ελπίζουμε ότι σε αυτήν την περίοδο θα μπορέσετε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή. Σας στέλνω πολλή αγάπη και θα σας δω όταν είναι η ώρα να επιστρέψω», έγραψε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

 

 

Παράλληλα αποκάλυψε και το όνομα που αποφάσισαν με τη σύζυγό του να δώσουν στη μικρή: Lyra Antarctica Seaborn Sheeran!

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ