Ευχάριστα νέα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη: Περπατά & μιλά ξανά μετά το τραγικό τροχαίο - Τι αποκάλυψε ο φυσικοθεραπευτής του (Βίντεο)

Τα τελευταία νέα για την πορεία της υγείας του

Κάθε λόγο να χαμογελά έχει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίο μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε το 2017 έχει ανοίξει ο δρόμος για να ξαναπάρει πίσω τη ζωή του. Αν και ο δρόμος που έχει μπροστά του είναι μακρύς αυτή τη φορά το μέλλον μοιάζει αισιόδοξο.

 

 

Την ευχάριστη είδηση ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης άρχισε να μιλά και να κάνει τα πρώτα του βήματα αποκάλυψαν οι φυσικοθεραπευτές του Παναγιώτης Αναγνωστάκος και Γιώργος Αλεξανδρόπουλος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 

 

Αναλυτικά για την πορεία της υγείας του Κωνσταντίνου ανέφεραν: «O Κωνσταντίνος βελτιώνεται συνεχώς. Είναι πολύ καλύτερα. Είναι σε μια κατάσταση που περπατάει, κινείται, κάνει κάποια βηματάκια…Βέβαια θέλουμε πάρα πολύ με τον Κωνσταντίνο ακόμα. Καταλαβαίνει, εκφέρει λόγο, μπορεί και μιλάει το παιδί…»!

 

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την μουσική εκπομπή «Mega Star», στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού - εκπομπή της οποία συμπαρουσίαζε για 7 χρόνια.

 

 

Το 2006 μπήκε στη ζωή του o «Όμορφος κόσμος το πρωί» και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Στη συνέχεια, παρουσίασε το παιχνίδι περιπέτειας και δράσης «Go straight» στον ANT1. Κάποια χρόνια πριν το τροχαίο είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς εργαζόταν ως διευθυντής επικοινωνίας και οργάνωσης στο χώρο της εστίασης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ