Η Τζένη Μπαλατσινού στην πρώτη της συνέντευξη ως έγκυος: «Με τον Βασίλη είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ - Περιμένουμε το παιδί μας γεμάτοι αγάπη & ευγνωμοσύνη» (Φωτό)

"Η καθημερινότητα μου δεν έχει αλλάξει..." 

Διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της κοινής τους ζωής, αφού ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, και η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού, έναν χρόνο μετά τον γάμο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αγάπη και ευγνωμοσύνη! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 @vkikilias ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) στις

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα υποδεχθούν στη ζωή το πρώτο παιδί τους, ένα αγοράκι που έρχεται για να επισφραγίσει με τον πιο γλυκό τρόπο τον έρωτά τους!

 

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα “Secret” για αυτή την τρυφερή περίοδο που διανύει στη ζωή της. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά της με την εγκυμοσύνη, μιας και ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της με τον ίδιο ρυθμό, ωστόσο, επισήμανε το πόσο ευτυχισμένοι είναι για τον ερχομό του γιου τους.

«Η καθημερινότητα μου δεν έχει αλλάξει. Οι ρυθμοί μου συνεχίζονται με την ίδια ταχύτητα, με τις ίδιες απαιτήσεις και προσπαθώ να ανταποκρίνομαι σε όλες μου τις υποχρεώσεις», δήλωσε αρχικά η μέλλουσα μανούλα.

Όταν ρωτήθηκε πώς νιώθει τώρα με αυτή την τόσο ευχάριστη προοπτική του ερχομού ενός μωρού στη ζωή της με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, εκείνη είπε με χαρά: «Είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και περιμένουμε το παιδί μας γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ