Σαν Καρυάτιδα στο Ηρώδειο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Μάγεψε το κοινό, την λάτρεψαν οι φίλοι της, Νταλάρας, Ρεμπούτσικα, Περρής, Ζαχαράτος, Βερνίκου (φωτό)

Μία υπέροχη συναυλία έδωσε χθες στο Ηρώδειο η μεγάλη μας ερμηνεύτρια... 

Μία μοναδική συναυλία έδωσε χθες στο Ηρώδειο η αγαπημένη μας Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πέταξαν απόψε πάνω από τη στέγη μου όλα πέταξαν τα χρόνια και πάνε μόνο τα φιλιά σου μόνο αυτά με καίνε ακόμα που τώρα σε άλλα χείλη θα ‘ναι. * Μοναδική όπως πάντα Άλκηστις

A post shared by Μιχάλης Κεφαλογιάννης (@kefalogiannis_) on

Η κορυφαία ερμηνεύτρια "συνάντησε" τον συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη και την Ορχήστρα Εστουδιαντίνα Nέας Ιωνίας και όλοι μαζί έφεραν στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού μελωδίες με έντονο άρωμα Ανατολής, τραγούδια από τη μουσική της διαδρομή που ταιριάζουν με τους υπέροχους ήχους της παράδοσης και της Μεσογείου.

Η ίδια έμοιαζε με Καρυάτιδα, επί σκηνής, ενώ συγκίνησε τους φίλους και θαυμαστές της με τις υπέροχες ερμηνείες της.

Το "παρών" στη μεγάλη βραδιά, που πραγματοποιήθηκε με την τήρηση όλων των κανόνων προστασίας για τον κορωνοϊό, έδωσαν πολλοί επώνυμοι φίλοι της αγαπημένης Ελληνίδας τραγουδίστριας.

Ανάμεσά τους ο Γιώργος Νταλάρας, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Μάριος Φραγκούλης, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης και πολλοί άλλοι. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Put your mask on

A post shared by Marina Vernicos Collection (@marinavernicos) on

Τα social media "πλημμύρισαν" με βίντεο από την υπέροχη βραδιά, με τις φανταστικές ερμηνείες της Πρωτοψάλτη να ομορφαίνουν - έστω και προσωρινά - τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. 

Η ίδια, με μια ανάρτησή της στο instagram, θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που την τίμησαν με την παρουσία τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Συνοδοιπόροι της ζωής μου πως να σας ευχαριστήσω;
Τι συγκίνηση και κάθαρση μαζί ήταν αυτή που φώτησε το Ηρώδειο με τα πιο απίθανα χρώματα!!!
Ήταν οι «φωνές σας» που τραγουδούσαν πίσω από τη μάσκα αλλα μπροστά στην ψυχή μου!!!! Ήταν τα μάτια σας πιο εκφραστικά από ποτέ!!!Πόσο μου λείψατε... Σας ευχαριστώ... Για όλα...». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Συνοδοιπόροι της ζωής μου πως να σας ευχαριστήσω ? Τι συγκίνηση και κάθαρση μαζί ήταν αυτή που φώτησε το Ηρώδειο με τα πιο απίθανα χρώματα !!!!!!! Ήταν Οι « φωνές σας » που τραγουδούσαν πίσω από τη μάσκα αλλα μπροστά στη ψυχή μου!!!! Ήταν τα μάτια σας πιο εκφραστικά από ποτέ!!!Πόσο μου λείψατε ...... Σας ευχαριστώ .... Για όλα ........ Ευχαριστώ και τους φίλους καλλιτέχνες που με τίμησαν με την παρουσία τους Ευχαριστώ την Εστουδιαντινα και τον μαέστρο /ενορχηστρωτή Ανδρέα Κατσιγιάννη για την αγάπη του και όλους όσους βοήθησαν να γίνει η παράσταση άψογα Την Κα Βαβαλεα και το προσωπικό του Ηρωδείου που ήταν και είναι ΠΑΝΤΑ υπόδειγμα πολιτισμού και τάξης σ αυτό το μοναδικό Θέατρο .... #ηχος σχεδιασμός #zachariasstamoulos #φωτα σχεδιασμός #dimitrislaios #gazarte #toniadrag «Ηρώδειο 15/9/20 Με άρωμα Ανατολής» #mariofrangoulis #georgedalaras #evantiareboutsika #takiszaxaratos #georgeperis

A post shared by Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) on

Μια βραδιά υπέροχη γεμάτη μοναδικές μελωδίες, συναισθήματα και φυσικά, με τη φωνή της μεγάλης μας ερμηνεύτριας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ