Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν σήμερα; - Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Η εβδομάδα ξεκινά με οικονομικές αλχημείες, καθώς προσπαθείτε να βάλετε μια τάξη σε αυτόν τον πολύπαθο τομέα για όλους. Η Σελήνη στον Σκορπιό, με τη βοηθητική όψη προς τον Ήλιο σήμερα, επιτρέπει να βρείτε πρακτικές λύσεις σε οικονομικά ζητήματα ή να κάνετε ένα καλύτερο πλάνο για το επόμενο διάστημα. Αυτό που θέλει περισσότερη προσοχή είναι οι επαφές σας με τους άλλους και κυρίως με εργοδότες, ανωτέρους και πελάτες, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Προσοχή χρειάζεται και με τους γονείς ή μεγαλύτερα άτομα στο οικογενειακό περιβάλλον. Κάτι στην επικοινωνία μαζί τους μπορεί να σας δημιουργεί αγανάκτηση, θυμό ή και αρνητικές σκέψεις. Θα πρότεινα γενικώς αυτή την εβδομάδα να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, εκτός αν είστε βέβαιοι ότι θα διατηρήσετε την ψυχραιμία σας ό,τι κι αν ακούσετε. Αξιοποιήστε την ημέρα σας για τα οικονομικά σας πλάνα και μην ενδίδετε σε κολλήματα του μυαλού, εμμονές ή φοβίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εβδομάδα ξεκινά με πίεση, καθώς το φεγγάρι απέναντι σας κάνει τους άλλους να είναι πιο απαιτητικοί προς εσάς, δίνοντας επίσης μια αίσθηση έντασης στις μεταξύ σας σχέσεις. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, κυρίως σε σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους. Θα πρέπει, επίσης, να έχετε και ανοχή και ανοιχτό μυαλό, ώστε αυτά που σας λένε να τα αξιοποιήσετε και να μην τα πάρετε στραβά ή ως αυστηρή κριτική. Είναι από τις μέρες που η επικοινωνία πλήττεται, κυρίως από ακραίες απόψεις ή από τάση επιβολής των απόψεων μας στους άλλους με τρόπο χειριστικό. Κι επειδή θα είναι δύσκολο να διαχωριστεί σήμερα το συναίσθημα, ο φόβος ή η αγωνία από την αντικειμενική μας κρίση, καλύτερα να μην προχωρήσετε σε συμπεράσματα. Σήμερα ασχοληθείτε περισσότερο και με την προσωπική σας ζωή, αλλά χωρίς κολλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο πιο παραγωγικός πλανήτης αυτή την εβδομάδα θα είναι ο κυβερνήτης σας Ερμής, που θα δοκιμάσει σίγουρα τις αντοχές του νευρικού σας συστήματος. Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό φόρτο ως προς τις υποχρεώσεις είτε στη δουλειά είτε στις σπουδές, αλλά καλά θα κάνετε να δείτε λίγο πιο σοβαρά και τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας και να προγραμματίσετε έναν έλεγχο αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Θέματα που αφορούν στα παιδιά είτε έχετε είτε θέλετε να αποκτήσετε, μπορεί να νιώθετε ότι σας «βασανίζουν» σήμερα. Γενικά η μέρα ευνοεί τις εμμονές και τα κολλήματα του νου, οπότε μην μεγεθύνετε τις φοβίες και το άγχος σας και κυρίως αποφύγετε να τα μεταδίδετε και στους άλλους.

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ