Δείτε πως είναι σήμερα η 27χρονη υιοθετημένη κόρη του Tom Cruise & της Nicole Kidman, Isabella - Η σπάνια selfie & ο λόγος που έχει απομακρυνθεί από την μητέρα της (φωτό)

Η δύσκολη σχέση με την μητέρα της και το νέο της look... 

O Tom Cruise και η Nicole Kidman υπήρξαν παντρεμένοι για 11 χρόνια, από το 1990 μέχρι το 2001 και μαζί υιοθέτησαν δύο παιδιά, την 27χρονη σήμερα, Bella και τον Connor, που γεννήθηκε το 1995.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤️ Lovers (@lovers.rs) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @famouskids_insta on

Η νεαρή κοπέλα, που οι σχέσεις της με τους γονείς - και ιδιαίτερα με την μητέρα της - έχουν περάσει από... 40 κύματα τα τελευταία χρόνια, ανέβασε στο instagram μία selfie της, στο οποίο έδειξε στους followers της το νέο της look. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise) on

Διαβάστε επίσης: Nicole Kidman: Δε βλέπω τα παιδιά που έκανα με τον Tom Cruise – Μύησε την Isabella & τον Connor στη Σαϊεντολογία (Φωτό & Βίντεο)

Το καστανό κοριτσάκι με τις μπούκλες έχει αλλάξει πολύ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως τα δύο παιδιά του ζευγαριού επέλεξαν να μείνουν με τον Tom Cruise όταν οι δυο σταρς χώρισαν, ενώ ασπάστηκαν και την Σαϊεντολογία, όπως ο πατέρας τους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TODAY (@todayshow) on

Έτσι, οι σχέσεις τόσο της Isabella, όσο και του Connor με την Kidman μετά το διάζυγιο ήταν μάλλον δύσκολες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@tomcruise @katieholmes212 and isabellacruise #tomcruise #tomcruiseuniverse #katieholmes #isabellacruise

A post shared by Tom Cruise (@tomcruiseuniverse) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hollywood Star Kids (@hollywoodstarkids) on

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο αυστραλέζικο περιοδικό "Who" η διάσημη ηθοποιός, που έχει αποκτήσει άλλες δύο κόρες από τον γάμο της με τον Κιθ Έρμπαν, δήλωσε για την Isabella και τον Connor «Είναι ενήλικες. Μπορούν να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Έχουν επιλέξει να είναι Σαϊεντολόγοι, όπως ο πατέρας τους και ως μητέρα, η δουλειά μου είναι να τους αγαπώ...

Είναι πολύ προσωπικό για μένα. Πρέπει να προστατεύσω αυτές τις σχέσεις. Γνωρίζω στο 150 τοις εκατό πως έδωσα τη ζωή μου για τα παιδιά μου επειδή αυτός είναι ο σκοπός μου». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise) on

Για την σχέση της με την μητέρα της, η Isabella είχε δηλώσει, πριν από μερικά χρόνια στο περιοδικό "New Idea", «Την αγαπώ, είναι η μαμά μου. Την βλέπω μερικές φορές και της μιλάω». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tomcruise#nicolekidman#conorcruise#isabellacruise

A post shared by ? (@tomcruise_62) on

Όσο για τις σχέσεις της Bella με τον πατέρα της, Tom Cruise, πολύ λίγα πράγματα είναι γνωστά, με τον σταρ αλλά και τα παιδιά του, να αποφεύγουν να αναφέρονται στην προσωπική τους ζωή, 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ