Τολμηρός ο γιος του David & της Victoria Beckham – Ο Brooklyn & η καλλονή αρραβωνιαστικιά του Nicola Peltz μόνο με τις πετσέτες τους (Φωτό)

Δείτε το ωραίο στιγμιότυπο…

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο τη ζωής τους διανύουν ο Brooklyn Beckham και η αγαπημένη του, Nicola Peltz.

 

 

Ο μεγάλος γιος του ο γιος του David και της Victoria Beckham, πριν από λίγο καιρό αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του και όπως φαίνεται, είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ.

 

 

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους κοινά τους στιγμιότυπα που απαθανατίζουν την αγάπη τους.

 

 

Η Nicola Peltz, λοιπόν, δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία της με τον εκλεκτό της καρδιάς της, στην οποία φαίνεται να έχουν μόλις βγει από το ντουζ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can’t imagine a life without you baby ❤️ you make me feel so special and make me laugh all the time x I will always take care of you and will always have your back ❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?? (@brooklynbeckham) στις

 

Στο τρυφερό ενσταντανέ, βλέπουμε τον Brooklyn μόνο με μια πετσέτα δεμένη στη μέση του και αφρό ξυρίσματος στο πρόσωπό του, ενώ η Nicola τον πιάνει τρυφερά από τον λαιμό και του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και το σώμα της καλύπτει μόνο μια πετσέτα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i love you more everyday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nicola (@nicolaannepeltz) στις

 

Η Nicola Peltz έχει άλλα 7 αδέρφια και είναι η μικρότερη, ενώ ο πατέρας της είναι ο γνωστός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Νέλσον Πελτζ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ