Xαρές στην Βασιλική οικογένεια της Αγγλίας: Η Πριγκίπισσα Ευγενία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί - Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας... 

Χαρές έχει το Παλάτι του Μπάκιγχαμ αφού μεγαλώνει κι'άλλο η Βασιλική οικογένεια. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A very Happy 99th Birthday to HRH The Duke of Edinburgh. Grandpa, we wish you a special day.. and may all grandparents celebrating birthdays in lockdown have a wonderful time. #happybirthday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Eugenie (@princesseugenie) στις

 

Η πριγκίπισσα Ευγενία της Βρετανίας, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγό της Jack Brooksbank. 

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Κάστρο του Windsor το 2018 και στις αρχές του 2021 θα αποκτήσει το μωράκι του. 

 

 

H ανακοίνωση του παλατιού

"Η Πριγκίπισσα τς Ευγενία και ο Jack Brooksbank βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν ότι περιμένουν το μωρό τους στις αρχές του 2021", ανέφερε σε δήλωση το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jack and I are so excited for early 2021....??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Eugenie (@princesseugenie) στις

 

"Ο Δούκας της Υόρκης και η Σάρα, η Δούκισσα της Υόρκης, ο κύριος και η κυρία Τζορτζ Μπρουκσμπάνκ, η Βασίλισσα και ο Δούκας του Εδιμβούργου είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα."

 

 

Η ίδια πριγκίπισσα Ευγενεία με την σειρά της ανάρτησε μια φωτογραφία στο Ιnstagram με δύο παπουτσάκια μωρού.  "Ο Τζακ και εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για τις αρχές του 2021", έγραψε στην ανάρτησή της. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ