Άννα Βίσση και Αντώνης Ρέμος μαζί σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα- Από 12 Δεκεμβρίου

Δύο δυνατά ονόματα της ελληνικής σκηνής, η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος, ενώνουν τις φωνές τους σε μια κοινή μουσική παράσταση, που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας, από τις 12 Δεκεμβρίου στο Pantheon Theater.

Δύο δυνατά ονόματα της ελληνικής σκηνής, η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος, ενώνουν τις φωνές τους σε μια κοινή μουσική παράσταση, που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας, από τις 12 Δεκεμβρίου στο Pantheon Theater, όπως γράφει το clickatlife.gr.



Η αγάπη του κόσμου και για τους δυο τους είναι μεγάλη και ήρθε η ώρα να τους αποζημιώσουν με μια κοινή εμφάνιση.
Το concept των εμφανίσεων βασίζεται σε διαφορετικές ιστορίες με φόντο την πόλη και soundtrack, τα αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα κομμάτια της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου.

Ο τίτλος των παραστάσεων είναι «Ένα ή Κανένα» και πρόκειται για ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα, που θα παρουσιαστεί σε έναν νέο και μοντέρνο θεατρικό και συναυλιακό χώρο, με πρωταγωνιστές το γυαλί, το μέταλλο και το ξύλο.
Και θα είναι για 4 ημέρες κάθε εβδομάδα. Αισιόδοξο;
Πληροφορίες: Pantheon Theater, Πειραιώς 166, Αθήνα, 210 3471111, κάθε Πέμπτη στις 9 μ.μ., Παρασκευή & Σάββατο στις 10 μ.μ. και κάθε Κυριακή στις 8 μ.μ., είσοδος 15–60 ευρώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ