Η ''Άγρια Μέλισσα'' Δανάη Μιχαλάκη παντρεύεται τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού Γιώργο Παπαγεωργίου (βίντεο))

Πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας; 

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Άγριες μέλισσες, Δανάη Μιχαλάκη και ο σύντροφός της, Γιώργος Παραγεωργίου, θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας όπως έγινε γνωστό. 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤 ___________________________________________________ 📸 @papageorgiou_g81

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Michalaki (@danae_michalaki) στις

 

Την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Αποστολόπουλος στην κάμερα του «Πρωινού» και τη Μαίρη Αρώνη. Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά πρόσωπα της φετινής σεζόν, αποκάλυψε ότι πρόκειται να επιμεληθεί το νυφικό της Δανάης Μιχαλάκη, η οποία θα παντρευτεί το επόμενο καλοκαίρι τον σύντροφό της!

 

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌵 ________________________________________________ . . . @hype.gr @dristela ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Michalaki (@danae_michalaki) στις

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

By @papageorgiou_g81 ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Michalaki (@danae_michalaki) στις

 

Συγκεκριμένα είπε: «Το επόμενο καλοκαίρι θα κάνουμε τον γάμο με τη δική σας τη Δανάη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου» είπε και όλοι έμειναν κάγκελο από την αποκάλυψη! Η Δανάη Μιχαλάκη σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Πρωινό», όταν ρωτήθηκε πόσο καιρό είναι σε σχέση με τον σύντροφό της, είχε απαντήσει: «Με τον Γιώργο Παπαγεωργίου είμαστε έναν χρόνο μαζί. Μας θέλουν όλοι για κάποιον λόγο παντρεμένους, δεν ξέρω γιατί, αλλά όχι, δεν έχει γίνει πρόταση γάμου, αν και μαγειρεύω καλά, η σπεσιαλιτέ μου είναι το σπανακόρυζο. Οταν πήρα τον ρόλο στις “Άγριες μέλισσες” ήταν ο πρώτος που πήρα τηλέφωνο για να το πω, γιατί είναι ο άνθρωπός μου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ