Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

GNTM - Όλα τα μοντέλα γυμνά: Καθήλωσε ο μαύρος Άδωνις με το αγαλματένιο σώμα – Τα βίντεο με όλα τα μανεκέν

Γυμνή φωτογράφιση για τα μοντέλα...

Μετά την ολοκλήρωση του bootcamp του GNTM 3, ήρθε η ώρα να δούμε τους 20 παίκτες και παίκτριες που μπήκαν στο σπίτι σε μια πολύ δύσκολη δοκιμασία με γυμνή φωτογράφιση.

 

Ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία βρίσκονται στα ύψη, οι πρώτες συμμαχίες διαμορφώνονται ήδη με τον διαχωρισμό των δωματίων, ενώ για κάποιους η συγκατοίκηση μοιάζει να είναι απαιτητική διαδικασία.

 

Σύντομα οι διαγωνιζόμενοι θα καταλάβουν πως η ειδυλλιακή έπαυλη δε σημαίνει διακοπές. Κι αν η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, το καταδρομικό ξύπνημα από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον coach Γιώργο Καράβα, υπενθυμίζει στα μοντέλα πως το GNTM 3 απαιτεί από αυτούς ετοιμότητα και επαγρύπνηση.

 

Σε μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες των τελευταίων ετών, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ξεπεράσουν τις προσωπικές τους ανασφάλειες και να έρθουν αντιμέτωποι με τη… γυμνή αλήθεια, για τις ανάγκες μιας καμπάνιας με κοινωνικό χαρακτήρα.

 

Κάποιοι θα δυσκολευτούν πολύ να καταλάβουν το ζητούμενο της φωτογράφισης και άλλοι θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν με την άνεση και τον επαγγελματισμό τους, τόσο τους κριτές όσο και τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κάποιοι δείχνουν να διστάζουν ενώ άλλοι έτοιμοι να τα "δώσουν όλα" προκειμένου να ξεχωρίσουν ανάμεσα στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και να φτάσουν μια θέση πιο κοντά στον τελικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η κριτική επιτροπή, παραπάνω από ικανοποιημένη από τα μοντέλα που μπήκαν φέτος στο σπίτι του GNTM, φαίνεται να έχει εξαιρετικά ψηλές προσδοκίες.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ