Απίστευτη ιστορία: 12χρονη πέθανε από ψείρες- Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία οι γονείς της- Την είχαν εγκαταλείψει επί 3 χρόνια χωρίς θεραπεία (φωτό)

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, το κοριτσάκι πέθανε από καρδιακή ανακοπή, που προκλήθηκε από σοβαρή αναιμία...

Ένα κορίτσι μόλις 12 ετών, έχασε τη ζωή του από... ψείρες, εν έτει 2020.

Πρόκειται για την Kaitlyn Yozviak από την κομητεία Wilkinson της Georgia των ΗΠΑ, που πέθανε πριν από έναν περίπου μήνα, υποφέροντας από ακραία παραμέληση από τους γονείς της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belinda (@belinda_fit_game) on

 

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, το κοριτσάκι πέθανε από καρδιακή ανακοπή, που προκλήθηκε από σοβαρή αναιμία, όπως αναφέρει το WMAZ-TV.

Ο Ryan Hilton, υπεύθυνος του γραφείου ερευνών της Georgia, αποκάλυψε πως όταν πέθανε η μικρή Kaitlyn υπέφερε από την πιο σοβαρή μόλυνση από ψείρες που είχε δει ποτέ, ενώ θεωρεί σίγουρο πως το κοριτσάκι δεν είχε λάβει θεραπεία και είχε ψείρες για τουλάχιστον 3 χρόνια!

 

 

Πιστεύεται, δε, πως τα συνεχή τσιμπήματα από ψείρες, μείωσαν τα επίπεδα σιδήρου στο αίμα, γεγονός που πιθανότατα προκάλεσε την αναιμία και μπορεί να "πυροδότησε" την καρδιακή προσβολή.

Οι γονείς της, Mary Katherine Horton και Joey Yozviak, κατηγορoύνται για δολοφονία και κακοποίηση δεύτερου βαθμού.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baller Alert (@balleralert) on

 

Μάλιστα, η μητέρα της είπε στους ανακριτές πως η Kaitlyn δεν είχε κάνει μπάνιο για τουλάχιστον 1,5 εβδομάδα πριν τον θάνατό της.

Όταν, δε, οι αρχές βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας, το βρήκαν βρώμικο, σχεδόν σαν "ερείπιο", ενώ παντού υπήρχαν ζωύφια και παράσιτα. Χαρακτηριστικό ήταν πως παράσιτα κάλυπταν το στρώμα, όπου κοιμόταν το άτυχο κοριτσάκι, τα λούτρινα ζωάκια της μικρής, καθώς και έπιπλα του σπιτιού. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Mirror (@dailymirror) on

 

Παράλληλα, οι γείτονες δήλωσαν στην Αστυνομία πως δεν είχαν δει το κορίτσι να παίζει στην αυλή του σπιτιού για τουλάχιστον 1,5 μήνα πριν γίνει γνωστός ο θάνατός του. 

 

 

Σε συνέντευξή της στο NBC, η πράκτορας του Γραφείου Ερευνών της Georgia, Mary Chandler, δήλωσε πως το κοριτσάκι θα πρέπει «να βίωσε υπερβολικό σωματικό πόνο» λόγω της παραμέλησης από τους γονείς και της κακής κατάστασης, από άποψη υγείας και καθαριότητας, στην οποία βρέθηκε.

Η οικογένεια του παιδιού είχε ερευνηθεί πολλές φορές από τις αρχές για παραμέληση ανηλίκου, ενώ όπως τόνισε η Chandler «η κατάσταση στην οποία βρέθηκε το παιδί είναι η χειρότερη που έχουμε δει ποτέ». 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ