Donald Trump: Πήρα Regeneron & έγινα καλά από τον κορωνοϊό - Η Αμερική είναι σπουδαία & μεγάλη (βίντεο)

Το πρώτο μήνυμα του Trump μετά τον κορωνοϊό... 

«Ίσως με αναγνωρίζετε είμαι ο αγαπημένος σας Πρόεδρος και στέκομαι μπροστά από το Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου, που είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μέρος για να βρίσκεται κανείς» είπε ο Donald Trump στο χθεσινό του μήνυμα προς τους Αμερικανούς.

Ο Trump μίλησε για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση πως νοσεί από Covid-19 και την εισαγωγή του στο νοσοκομείο

«Χθες επέστρεψα από το Walter Reed Medical Center, όπου έμεινα για 4 ημέρες. Δεν χρειαζόταν, θα μπορούσα να έχω παραμείνει στον Λευκό Οίκο, αλλά οι γιατροί μου είπαν "Επειδή είσαι Πρόεδρος, ας το κάνουμε". Κι εγώ τους είπα "Εντάξει, αφού το λέτε εσείς", είναι εξαιρετικοί επιστήμονες, έχουν κάνει φανταστική δουλειά... Και όχι μόνο στο Walter Reed, αλλά σε όλη τη χώρα, έχουμε τους καλύτερους γιατρούς και το καλύτερο νοσηλευτικό προσωπικό» είπε ο Τrump, ενώ στη συνέχεια, συμπλήρωσε πόσο "μεγάλη και σπουδαία" είναι γενικότερα η χώρα του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on

«Μου έδωσαν το φάρμακο Regeneron - και άλλα πράγματα μαζί, αλλά αυτό πιστεύω ότι ήταν το βασικό - και ήταν απίστευτο! Ένιωσα καλά αμέσως! Έχουμε το Regeneron και ένα παρόμοιο φάρμακο από την Eli Lilly. Προσπαθούμε να τα κάνουμε διαθέσιμα για όλους, για επείγουσες ανάγκες. Αν είστε στο νοσοκομείο και αισθάνεστε άσχημα, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να το προσφέρουμε και μάλιστα δωρεάν» είπε ο Trump.

Επίσης, ανέφερε πως η θεραπεία είναι για εκείνον πιο σημαντική από το εμβόλιο, ενώ συμπλήρωσε πως υπάρχουν πολλές εταιρείες που έχουν εμβόλια που βρίσκονται στην τελική φάση των δοκιμών, όμως, υπάρχουν πολιτικά παιχνίδια, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν τα εμβόλια πριν από τις εκλόγες (της 3ης Νοεμβρίου), παρά το γεγονός πως ο ίδιος το θεωρεί εφικτό. 

«Εμείς το κάναμε, κανείς άλλος... Κανένας άλλος δεν θα ήταν ικανός να κάνει κάτι τέτοιο» πρόσθεσε ο Trump. 

«Νομίζω ότι ήταν ευλογία από τον Θεό που κόλλησα κορωνοϊό...» είπε, μάλιστα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ στη συνέχεια... τα άλλαξε λίγο και είπε πως εκείνος επέμεινε να πάρει το εν λόγω φάρμακο και να δει τη δράση του στον ίδιο του τον εαυτό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on

Μια μάλλον... αλλοπρόσαλλη ομιλία από τον Donald Trump, που δεν σταμάτησε να επαναλαμβάνει πόσο καλά νιώθει, πόσο σπουδαίο είναι το συγκεκριμένο φάρμακο, αλλά και πόσο καλά τα πήγε ο ίδιος στη διαχείρηση της κατάστασης. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ