Ο Ντόναλντ Τραμπ στον… χαβά του: Μπήκε στον Λευκό Οίκο, έβγαλε τη μάσκα & χαιρέτησε στρατιωτικά – Η ανακοίνωση του γιατρού του (Φωτό & Βίντεο)

"Μην την αφήνετε να κυριαρχεί στη ζωή σας. Μη τη φοβάστε..."

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που επέστρεψε χθες Δευτέρα στον Λευκό Οίκο έπειτα από τέσσερις ημέρες σε στρατιωτικό νοσοκομείο όπου του προσφέρθηκαν φροντίδες μετά τη μόλυνσή του από τον κορωνοϊό, παρότρυνε σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του τους συμπατριώτες του να «βγουν εκεί έξω» και «να μη φοβούνται» την πανδημία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

President Donald Trump walks to Marine One on October 5, 2020 at Walter Reed Medical Center in Bethesda, Maryland. - President Donald Trump announced Monday he would be "back on the campaign trail soon". • • • • • • • • • • • #DrainTheSwamp #TrumpTrain #Republican #DontTreadOnMe #Conservative #VoteRed #President #Trump #DonaldTrump #KeepAmericaGreat #Patriot #Maga #America #President #4moreYears #WeWillPrevail #tRightWing #ProLife #AmericanValues #1776 #45th #Constitution #American #Patriot #RepublicanParty #2020 #ProGun #American #Freedom #thinblueline #Potus #AllLivesMatter #liberty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TrumpUpdates (@donaldtrump_forty5) στις

Μολονότι οι γιατροί του τονίζουν πως δεν έχει ακόμη ξεπεράσει ακόμη τελείως τον κίνδυνο, ο Τραμπ, χωρίς μάσκα, επέμεινε να υποβαθμίζει την πανδημία, λίγο καιρό προτού διεξαχθούν οι προεδρικές εκλογές.

«Μην την αφήνετε να κυριαρχεί στη ζωή σας. Μη τη φοβάστε. Επιστρέφουμε, επιστρέφουμε στη δουλειά. Θα βγούμε μπροστά (...). Βγείτε εκεί έξω, να προσέχετε», προτρέπει ιδίως ο μεγιστάνας στο βίντεο αυτό.

Ο Αμερικανός πρόεδρος βγήκε χθες Δευτέρα από το στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ, όπου του προσφέρθηκαν φροντίδες μετά τη μόλυνσή του από τον κορωνοϊό, κι επέστρεψε στον Λευκό Οίκο.

Φορώντας μάσκα, βάδισε από την κεντρική είσοδο ως τη λιμουζίνα που τον μετέφερε στο προεδρικό ελικόπτερο, το Marine One, για τη σύντομη πτήση της επιστροφής στο κτήριο της αμερικανικής προεδρίας, σφίγγοντας τη γροθιά και κατόπιν υψώνοντας τον αντίχειρα προς τις κάμερες προτού μπει στο αυτοκίνητο.

Όταν δημοσιογράφος φώναξε την ερώτηση πόσοι άνθρωποι έχουν μολυνθεί στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ αποκρίθηκε «ευχαριστώ πάρα πολύ».

Βγήκε από το ελικόπτερο, συνεχίζοντας να φορά μάσκα, σε ένα σημείο του περιβόλου της προεδρίας με γρασίδι. Ανέβηκε μερικά σκαλιά, έβγαλε τη μάσκα, ύψωσε ξανά τον αντίχειρα και στάθηκε μπροστά στις κάμερες, με το πρόσωπο ακάλυπτο, για αρκετές στιγμές.

Ο Ρεπουμπλικάνος δήλωσε κατόπιν πως αισθάνεται «πολύ καλά».

Γιατρός Λευκού Οίκου: Ο πρόεδρος Τραμπ μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πληρούσε ή ξεπέρασε όλα τα τυπικά νοσοκομειακά κριτήρια για να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο και, ενώ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον κίνδυνο, είναι σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι του, δήλωσε ο γιατρός του Λευκού Οίκου Σον Κόνλεϊ σε ενημέρωση των δημοσιογράφων για την πορεία της υγείας του προσβληθέντα από κορονοϊό Αμερικανού προέδρου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Is president break the rules ? #donaldtrump #joebiden #usa #us #uselection #uselection2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ snawe_corner στις

Λίγα λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ενημέρωση Τύπου από τον γιατρό του Τραμπ, ο ίδιος ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος με tweet του ανακοίνωσε ότι φεύγει από το νοσοκομείο, λέγοντας ότι νοιώθει «πολύ καλά».

«Τις τελευταίες 24 ώρες ... πληρούσε ή ξεπέρασε όλα τα τυπικά κριτήρια χορήγησης εξιτηρίου από το νοσοκομείο», δήλωσε ο Κόνλεϊ σε συνέντευξη Τύπου, λέγοντας ότι έχουν περάσει περισσότερες από 72 ώρες από τότε που ο Τραμπ εμφάνισε για τελευταία φορά πυρετό και ότι τα επίπεδα οξυγόνου του ήταν φυσιολογικά, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

«Αν και μπορεί να μην βρίσκεται εντελώς εκτός κινδύνου, η ομάδα και εγώ συμφωνήσαμε ότι όλες οι αξιολογήσεις μας, και το σημαντικότερο, η κλινική του κατάσταση, υποστηρίζουν την ασφαλή επιστροφή του προέδρου στο σπίτι, όπου θα λαμβάνει κορυφαίου επιπέδου ιατρική περίθαλψη όλο το εικοσιτετράωρο», πρόσθεσε ο Κόνλεϊ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ