Το plus size μοντέλο Άσλεϊ Γκράχαμ αποκαλύπτει: «Ξυπνάω με τρόμο μέσα στη νύχτα & ψάχνω τον γιο μου» (Φωτό & Βίντεο)

"Κοιτάω κάτω από το κρεβάτι, γυρνάω τον σύζυγό μου ανάποδα, ανάβω τα φώτα. Μου συμβαίνει κάθε βράδυ"

Η Άσλεϊ Γκράχαμ παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Τζάστιν Έρβιν, έγινε μητέρα τον περασμένο Ιανουάριο και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για τα καινούργια της “καθήκοντα”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) στις

Η Άσλεϊ Γκράχαμ συχνά μοιράζεται με τους πάνω από 16 εκατομμύρια followers της στιγμές από την καθημερινότητά της με το μωρό.

Αυτή τη φορά μέσω instagram, το plus size μοντέλο μοιράστηκε ένα ακόμη τρυφερό βίντεο την ώρα που θηλάζει τον γιο της, Ισαάκ.

«Ο Ισαάκ έχει μάθει να κοιμάται μόνος του. Τον κοιμίζω στις 8 και πάω για ύπνο, αλλά συνήθως μεταξύ 12:30 και 4:30 το πρωί, με πιάνει αυτό που ο σύζυγός μου αποκαλεί “βραδινός τρόμος”. Μέσα στον ύπνο μου ψάχνω το παιδί μου. Λέω “Που είναι ο Ισαάκ; Που είναι;”

Κοιτάω κάτω από το κρεβάτι, γυρνάω τον σύζυγό μου ανάποδα, ανάβω τα φώτα. Μου συμβαίνει κάθε βράδυ. Τι είναι αυτό;» είπε το μοντέλο όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Red Table Talk.

Η κλινική ψυχολόγος Dr. Ramani Durvasula την καθησύχασε, λέγοντας ότι είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό.

«Το σώμα σου κάνει αυτό που είναι προορισμένο να κάνει. Τον πρώτο ίσως και τα πρώτα δύο χρόνια από τότε που γεννάς, τα επίπεδα κορτιζόλης είναι αυξημένα. Για τις νέες μαμάδες, αυτό σημαίνει ότι γίνονται αυτόματα πιο alert, ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ