Με μάσκα οξυγόνου στο νοσοκομείο η καλλονή Χριστίνα Αλούπη – Όλο το παρασκήνιο για την κατάσταση της (Φωτό)

Το μήνυμά της στα social media...

Περιπέτεια με την υγεία της φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Χριστίνα Αλούπη την οποία και δημοσιοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου σχεδόν καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina?Aloupi (@aloupichristina) στις

Η ξανθιά καλλονή ανησύχησε τους followers της, ωστόσο για να τους καθησυχάσει δήλωσε πως ο λόγος της νοσηλείας της δεν έχει σχέση με τον Covid-19.

Με μια νέα ανάρτηση και μερικές φωτογραφίες της μέσα από το νοσοκομείο και ένα μακροσκελές κείμενο αποκάλυψε πως ο λόγος που χρειάστηκε να νοσηλευτεί και να χειρουργηθεί είναι μια ομφαλοκήλη που εμφανίστηκε μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στην οποία αρχικά δεν είχε δώσει σημασία.

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τα όμορφα μηνύματα σας και τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση!

Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου εμφανίστηκε μια ομφαλοκήλη στην οποία δεν έδωσα σημασία. Ο γυναικολόγος μου, μου είπε κάποια στιγμή να πάω να την κοιτάξει ένας γενικός χειρουργός, αλλά με δυο μωρά, κορωνοιό και όλα τα σχετικά το αμέλησα για καιρό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τα όμορφα μηνύματα σας και τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση! Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου εμφανίστηκε μια ομφαλοκήλη στην οποία δεν έδωσα σημασία. Ο γυναικολόγος μου, μου είπε κάποια στιγμή να πάω να την κοιτάξει ένας γενικός χειρουργός, αλλά με δυο μωρά, κορωνοιό και όλα τα σχετικά το αμέλησα για καιρό. Τελικά η κήλη μόνο ακίνδυνη δεν ήταν και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα για να μην προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές στο μέλλον. Ευχαριστώ πολύ τον καταπληκτικό χειρουργό μου Dr Πολυχρόνη Ανεμούλη και όλο το προσωπικό στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης για τη φροντίδα τους! Στέλνω σε όλους σας την αγάπη μου❣️? Just had surgery to fix my umbilical hernia caused by my second pregnancy. All is well and I’ll be returning home soon! Love you all, thank you for your kind messages and get well wishes❣️? #hospital #surgery #doinggood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina?Aloupi (@aloupichristina) στις

Τελικά η κήλη μόνο ακίνδυνη δεν ήταν και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα για να μην προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές στο μέλλον», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η Χριστίνα Αλούπη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ