Με κορωνοϊό & ο Μπάρον Τραμπ – Μελάνια: Ξεπέρασα τον ιό με βιταμίνες, καθαρό αέρα & υγιεινή διατροφή (Φωτό)

Το πρώτο τεστ του Μπάρον Τραμπ ήταν αρνητικό, ωστόσο μετά βγήκε θετικός στον ιό

14χρονος γιος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Μπάρον, διαγνώστηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό, αφού και οι δύο του γονείς μολύνθηκαν από τον ιό, δήλωσε σήμερα η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melania Trump Fan (@alwaysmelania) στις

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι μόλις εκείνη και ο Ντόναλντ Τραμπ διαγνώστηκαν θετικοί στην COVID-19, o γιος τους Μπάρον ήταν αρνητικός.

Ωστόσο, μετά από αρκετά τεστ, και ο 14χρονος Μπάρον διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό επιβεβαιώνοντας τους φόβους της, ωστόσο ο νεαρός είναι «δυνατός έφηβος» και «δεν παρουσίασε συμπτώματα» τονίζεται επίσης.

O γιος του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ δεν εμφάνισε συμπτώματα της νόσου Covid-19. «Ευτυχώς, είναι ένας δυνατός έφηβος και δεν εμφάνισε συμπτώματα», τόνισε η Μελάνια Τραμπ σε ανακοίνωσή της.

Ακόμη, η Μελάνια μίλησε για τη δική της εμπειρία με τον κορωνοϊό, σημειώνοντας ότι στην αρχή είχε πολύ ήπια συμπτώματα, που περιλάμβαναν βήχα, πόνους στο σώμα, πονοκεφάλους και κόπωση.

«Επέλεξα να ακολουθήσω μια πιο φυσική διαδρομή, καταναλώνοντας περισσότερες βιταμίνες και υγιεινά τρόφιμα. Είχαμε υπέροχους φροντιστές γύρω μας και θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες για την ιατρική περίθαλψη και την επαγγελματική διακριτικότητα που λάβαμε από τον Δόκτωρ Κόνλεϊ και την ομάδα του» επισημαίνει ακόμη η Πρώτη Κυρία.

Μάλιστα, η Μελάνια Τραμπ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη και στέλνει ένα μήνυμα στους Αμερικανούς πολίτες.

«Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι αναγνωρίζω πόσο τυχερή είναι η οικογένειά μου που έλαβε τέτοια φροντίδα. Αν είστε άρρωστος ή εάν έχετε κάποιον αγαπημένο που είναι άρρωστος - σας σκέφτομαι και θα είμαι σκέφτομαι κάθε μέρα. Προσεύχομαι για τη χώρα μας και προσεύχομαι για όλους όσους αντιμετωπίζουν την COVID-19 και άλλες ασθένειες ή προκλήσεις» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ