Πρώτη συνάντηση του Βασιλιά Φιλίππου του Βελγίου με την εξώγαμη κόρη του πατέρα του- Η αμήχανη πριγκίπισσα πια, Ντελφίν φτυστή ο αδελφός της (φωτό)

Η κοινή ανακοίνωση και η πρώτη φωτογραφία των δύο αδελφών... 

Την πρώτη τους επίσημη συνάντηση είχαν ο Βασιλιάς Φίλιππος του Βελγίου, με την ετεροθαλή αδελφή του, πριγκίπισσα, πλέον, Ντελφίν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? Gesprek met dhr. #PedroFacon, #Covid19 commissaris en zijn adjunct Dr. Carole Schirvel. Zij staan samen in voor de coördinatie van het #gezondheidsbeleid van de federale overheid en de deelstaten. ? ⁣ —————⁣ ?? Entretien avec le commissaire Covid-19, M. Pedro Facon, et la commissaire adjointe, la Dr. #CaroleSchirvel. Ils sont chargés de coordonner la politique de #santé des autorités fédérales et celle des entités fédérées. ?⁣ ⁣ #SamenTegenCorona #EnsembleContreCorona #GemeinsamGegenCorona #TogetherAgainstCorona #Corona #Covid #Covid_19 #COVID19BE #CoronaVirus #MonarchieBe #BelgianRoyalPalace⁣ ⁣ ? Koninklijk Paleis / Palais Royal

A post shared by Belgian Royal Palace (@belgianroyalpalace) on

Η 52χρονη Ντελφίν Μποέλ είναι εξώγαμη κόρη του πρώην Βασιλιά του Βελγίου, Αλβέρτου, ο οποίος μετά από πολύχρονη δικαστική διαμάχη, παραδέχθηκε πως είναι ο πατέρας της, μετά από εξέταση DNA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Watcher Diary (@royalwatcherdiary) on

Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή η γλύπτρια Ντελφίν να γνωρίσει την "γαλαζοαίματη" οικογένειά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delphine Boel (@delphine_boel) on

Διαβάστε επίσης: Εξώγαμη κόρη του Βασιλιά του Βελγίου: Είμαι και εγώ πριγκίπισσα, έχω τα ίδια ακριβώς δικαιώματα με τον αδερφό μου, Βασιλιά Φίλιπ, τον Λόρεντ & την Άστριντ

Στον επίσημο λογαριασμό της βελγικής βασιλικής οικογένειας στο instagram, ανέβηκε η πρώτη φωτογραφία του Βασιλιά Φιλίππου με την πριγκίπισσα Ντελφίν, από την πρώτη τους συνάντηση. 

Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο Βασιλιάς Φίλιππος και η πριγκίπισσα Ντελφίν εξέδωσαν κοινό μήνυμα, για την πρώτη τους συνάντηση, ενώ, όπως φαίνεται, οι δυο τους μοιάζουν και πολύ... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by European Royal Families (@europeroyals) on

«Την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου, συναντηθήκαμε για πρώτη φορά στο Κάστρο του Λάκεν. Ήταν μια ζεστή συνάντηση. Αυτή η εκτεταμένη συνομιλία μας έδωσε την ευκαιρία να γνωριστούμε. Μιλήσαμε για τη ζωή μας και τα κοινά μας συμφέροντα. Αυτός ο δεσμός θα αναπτυχθεί περαιτέρω μέσα στην οικογένεια...» τονίζεται στην κοινή τους ανακοίνωση. 

Με casual look ο βασιλιάς, ελαφρώς αμήχανη και εξίσου casual - φορώντας το τζιν της και μία πολύχρωμη μπλούζα με ένα ιδιαίτερο κόσμημα- και η Ντελφίν.

Πρόκειται για μία ιστορική ημέρα, καθώς η Ντελφίν επί πολλά χρόνια επέμενε ότι είναι κόρη του Βασιλιά Αλβέρτου και έχει τα ίδια δικαιώματα με τα αδέλφια της, βασιλιά Φίλιππο, πρίγκιπα Λορέν και πριγκίπισσα Άστριντ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delphine Boel (@delphine_boel) on

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να μπει και επισήμως στη βασιλική οικογένεια... 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ