Βασιλιάς Γουλιέλμος & βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας: Έφυγαν κατεπειγόντως από την Ελλάδα – Σάλος με το φθινοπωρινό διάλειμμα (Φωτό)

Τι δήλωσαν για την εσπευσμένη επιστροφή τους στην Ολλανδία...

Άρον άρον επέστρεψε στην Ολλανδία το βασιλικό ζεύγος που έφθασε με κυβερνητικό αεροσκάφος στην Ελλάδα για διακοπές.

 

 

Ο βασιλιάς Γουλιέλμος - Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα ταξίδεψαν την Παρασκευή στην Ελλάδα με ιδιωτικό αεροσκάφος, προκειμένου να περάσουν λίγες μέρες στη βίλα που διατηρούν κοντά στο Κρανίδι της Πελοποννήσου, καθώς ο κορωνοϊός θερίζει.

 

 

Παρόλο που το βασιλικό ζεύγος δεν παραβίασε κάποια απαγόρευση, το ταξίδι τους εν μέσω μερικού lockdown στην Ολλανδία προκάλεσε αρνητικά σχόλια, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να φτάσει στην Ελλάδα την περασμένη Παρασκευή και να επιστρέψει στη Χάγη το απόγευμα του Σαββάτου.

 

 

Έτσι, οι δυο τους αποφάσισαν να επιστρέψουν εσπευσμένα στην Ολλανδία, όπως αναφέρει το edition.cnn.com.

 

 

«Βλέπουμε τις αντιδράσεις των ανθρώπων σε αναφορές στα μέσα ενημέρωσης. Δεν θέλουμε να αφήσουμε καμία αμφιβολία ότι είναι απαραίτητο να ακολουθούμε τις οδηγίες για να ελέγξουμε τον covid-19. Η συζήτηση για τις διακοπές μας δεν συμβάλλει σε αυτό», δήλωσε ο Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η σύζυγός του βασίλισσα Μαξίμα σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού.

 

 

Μάλιστα και ο πρωθυπουργός της χώρας, Μαρκ Ρούτε, ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν παρενέβη ώστε να εμποδίσει το βασιλικό ζεύγος να φύγει από τη χώρα εν μέσω πανδημίας.

 

 

Στο μεταξύ, ο ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού συνεχίζει να αυξάνεται στην Ολλανδία. Το Σάββατο, περισσότερα από 8.000 νέα κρούσματα καταγράφηκαν για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημία στη χώρα. Επίσης, κλειστά είναι μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες για τέσσερις εβδομάδες.

 

 

Σημειώνεται πάντως, ότι και τον περασμένο Αύγουστο, είχαν προκληθεί αντιδράσεις όταν η βασιλική οικογένεια φωτογραφήθηκε με ιδιοκτήτη εστιατορίου χωρίς να τηρεί τις αποστάσεις, κατά τις διακοπές της στη Μήλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ