Αχιλλέας Μπέος: «Είμαι θετικός στον κορωνοϊό» μετά το τρίτο τεστ - Nοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Εισήχθη στο Νοσοκομείο Βόλου...

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης, καθώς, όπως ενημέρωσε ο ίδιος, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος και δήμαρχος της πόλης παραμένει στο νοσοκομείο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα, ενώ πριν από λίγες ώρες ενημέρωσε πως είχε υποβληθεί σε δύο τεστ για κορωνοϊό, τα οποία είχαν βγει αρνητικά.

 

Όμως, με νέα ανάρτηση, ο Αχιλλέας Μπέος σημείωσε πως το τρίτο τεστ που αναλύθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έδειξε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Φίλες και φίλοι, αφού σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τις ευχές και το συγκινητικό σας ενδιαφέρον για την...

Δημοσιεύτηκε από Αχιλλέας Μπέος στις Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

«Φίλες και φίλοι, αφού σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τις ευχές και το συγκινητικό σας ενδιαφέρον για την περιπέτεια της υγείας μου, θέλω να σας ενημερώσω, όπως δεσμεύθηκα, για μια ριζική ανατροπή που σημειώθηκε καθώς το τρίτο τεστ (με τα δύο πρώτα αρνητικά) που αναλύθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έδειξε ότι είμαι ΘΕΤΙΚΟΣ στον κορωνοϊό!

Παραμένω στο Νοσοκομείο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα, αναμένοντας τις οδηγίες των γιατρών. Για ό,τι νεότερο, ασφαλώς και θα σας ενημερώσω. Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας», αναφέρει η ανάρτησή του στο facebook.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ