Ο Μιχαλολιάκος απήγγειλε Σολωμό λίγο πριν οδηγηθεί στο κελί- «Είμαι υπερήφανος που με πηγαίνουν φυλακή για τις ιδέες μου» (φωτό- βίντεο)

Προκλητικός ο πρώην βουλευτής στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους... 

Λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου, ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, βγήκε από το σπίτι του στην Πεύκη και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Διαβάστε επίσης: Δίκη Χρυσής Αυγής- ιστορική απόφαση: Στη φυλακή Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, Παναγιώταρος, Γερμενής, Παππάς, Ματθαιόπουλος, Ρουπακιάς (φωτό- βίντεο)

Ο πρώην βουλευτής, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή ξεκίνησε απαγγέλοντας Σολωμό.

«Χαρές και πλούτη κι αν χαθούν, και τα βασίλεια κι όλα, τίποτα δεν είναι σαν στητή, μένει η ψυχή κι ολόρθη» είπε και συνέχισε «Εμένα η ψυχή μου είναι ολόρθη. Είμαι υπερήφανος που με πηγαίνουν φυλακή για τις ιδέες μου. Κάποτε κάποιοι θα ντρέπονται για αυτή την απόφαση. Θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και από τον ελληνικό λαό...». 

 

 

 

«Ευχαριστώ τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων, που όλα αυτά τα χρόνια ήταν στο πλευρό της Χρυσής Αυγής, ενάντια σε μια βρώμικη Χούντα, που υπάρχει στα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως, στην πολιτική ζωή της χώρας και στη Δικαιοσύνη...» συμπλήρωσε. 

(Photo: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ