Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη περνά στους Ιχθείς σήμερα - Ξεκινά η πιο απαιτητική εβδομάδα του Οκτωβρίου

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Δύσκολα κρύβετε τα συναισθήματα σας από τους άλλους και όλοι μπορεί κάλλιστα να μαντέψουν τι νιώθετε. Όμως, καθώς η Σελήνη περνά στους Ιχθύς σήμερα, σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι με τις σκέψεις σας, να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε – δώσε. Ακόμη και το να σηκωθείτε από το κρεβάτι για να πάτε στη δουλειά, στη σχολή ή στις όποιες υποχρεώσεις σας, θα σας φανεί ίσως βουνό. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες, που σχετίζονται κυρίως με τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας. Από την Τετάρτη ξεκινά ένα ιδιαίτερα πιεστικό διάστημα για σας, που πρέπει να είστε ανεφοδιασμένοι με πολλή ψυχραιμία και στωικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Στο ξεκίνημα της πιο απαιτητικής εβδομάδας του Οκτωβρίου, που θα καταλήξει με μια ανατρεπτική Πανσέληνο στο ζώδιο σας, προσπαθήστε να βάλετε τα δύσκολα που έχετε είτε σήμερα Δευτέρα είτε αύριο Τρίτη, που είναι αρκετά πιο βοηθητικές ημέρες και μην τα αναβάλλετε για μετά την Πέμπτη. Η Σελήνη στους Ιχθύς από το πρωί σήμερα ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, αλλά και τις ευθύνες. Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να δείτε ένα φίλο-η! Επειδή σήμερα είναι και μεγάλη γιορτή ίσως έχετε και κάποιες κοινωνικές επαφές ή μια λίστα με τηλέφωνα για να καλέσετε όλους τους εορτάζοντες-ουσες. Σε κάθε περίπτωση είναι μια άνετη Δευτέρα που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις επάλξεις των επαγγελματικών ή των οικογενειακών υποχρεώσεων σάς βάζει από την πρώτη στιγμή της αυτή η εβδομάδα. Η Σελήνη στους Ιχθύς σάς καλεί να δείτε κατάματα την κατάσταση στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας, αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε τόσο πολύ. Είναι αλήθεια ότι ο ανάδρομος κυβερνήτης σας Ερμής δοκίμασε μέχρι τώρα αρκετά τις αντοχές του νευρικού σας συστήματος στα θέματα της δουλειάς και για κάποιους και της υγείας. Ευτυχώς αυτή η συνθήκη θα αλλάξει από μεθαύριο και θα γίνει πιο φιλικός προς το ζώδιο σας, περνώντας έστω και ανάδρομος στον φιλικό σας Ζυγό. Γι’ αυτό μην βιάζεστε να εξαγάγετε συμπεράσματα ή να προχωρήσετε σε δράσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε αργότερα.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ