Αυτός είναι ο γιος του Γιάννη Πάριου, Νικόλας Βαρθακούρης- Εκπληκτική φωνή & concept στο πρώτο του βιντεοκλίπ

O 24χρονος Νικόλας χαράζει τη δική του πορεία στη μουσική... 

Το πρώτο του βιντεοκλίπ κυκλοφόρησε ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Νικόλας Βαρθακούρης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicky (@goodjobnicky) on

Ο 24χρονος Νικόλας, που κάνει καριέρα με το ψευδώνυμο Good Job Nicky, κάνει ήδη μεγάλη επιτυχία με το ολοκαίνουργιο αγγλόφωνο τραγούδι του με τίτλο "January 8th".

Το τραγούδι κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου από την Cobalt Music, με το βιντεοκλίπ να έχει κάνει περισσότερα από 410.000 views μέσα σε λίγα 24ωρα.

Εκπληκτικό το τραγούδι, αλλά και το concept του βιντεοκλίπ, με τον 24χρονο Νικόλα να εμφανίζεται με μπλε μαλλιά, μέσα σε μια μπανιέρα, θυμίζοντας σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicky (@goodjobnicky) on

Άλλωστε, ο Nicky Good Job έχει κληρονομήσει, όπως φαίνεται, την υπέροχη φωνή και το ταλέντο του πατέρα του, Γιάννη Πάριου.

Να σημειωθεί πως τους αγγλικούς στίχους υπογράφει ο ίδιος, μαζί με τον καλό του φίλο Ερμή Γεραγίδη. 

To βίντεο σκηνοθέτησε ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, η διεύθυνση φωτογραφίας είναι του Γιάννη Μιχελόπουλου και η επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου.

Πολύ υπερήφανος για τον μικρό του αδελφό, ο Χάρης Βαρθακούρης, ανήρτησε στα Instagram Stories του φωτογραφίες από το νέο βιντεοκλίπ του Νικόλα.

Στη μεγάλη επιτυχία του μικρότερου αδελφού αναφέρθηκε, όμως και ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Βαρθακούρης, κάνοντας μία σχετική ανάρτηση στα Instagram Stories του. 

Ταλαντούχος, σαν τον πατέρα, αλλά και τον αδελφό του, ο 24χρονος Νικόλας ακολουθεί την οικογενειακή "παράδοση" χαράζοντας τη δική του πορεία στη μουσική... 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ