''Κοιτάξτε με, είμαι η μισή'', είπε η Adele - Εκθαμβωτική στην παρουσίαση δημοφιλούς εκπομπής μετά τα 50 κιλά που έχασε (φωτό - βίντεο)

Η Αντέλ εμφανίστηκε στο SNL 12 χρόνια μετά και ήταν...η μισή1

Γνωρίζαμε ότι η Adele έχει χάσει πάρα πολλά κιλά, αλλά μετά την εμφάνιση της στο Saturday Night Live, πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε. 

 

 

Η τραγουδίστρια έκανε ένα υπέροχο come back όχι ως μουσική καλεσμένη στο show αλλά ως παρουσιάστρια.. Να σημειώσουμε πως η ίδια είχε ανακοινώσει πως ήθελε ένα μικρό break από τα φώτα της δημοσιότητας. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 days to go ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις

 

Έτσι έγινε για πρώτη φορά παρουσιάστρια της δημοφιλούς εκπομπής «Saturday Night Live»  ξεκινώντας, μάλιστα, με την απώλεια βάρους της, λέγοντας πως έφερε τον «μισό εαυτό της» αναφέρει το insider

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy what would be Notting Hill Carnival my beloved London ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις

 

 

 

Η Adele, η οποία δοκιμάζεται για πρώτη φορά σε αυτό το κομμάτι, δήλωσε νωρίτερα πως ήταν τρομοκρατημένη για αυτό το εγχείρημα, ενώ διευκρίνισε πως ένας από τους λόγους που το τόλμησε ήταν επειδή το άλμπουμ της δεν είναι ακόμη έτοιμο.

 

 

"Το άλμπουμ μου δεν έχει τελειώσει και φοβάμαι πολύ να κάνω και τα δύο. Θα προτιμούσα να φορέσω μερικές περούκες, να πιώ ένα ποτήρι κρασί (ή έξι) και απλά να δω τι θα συμβεί", είπε κατά την έναρξη της παρουσίασης, εξηγώντας την απόφασή της να εμφανιστεί στην εκπομπή ως οικοδέσποινα και όχι ως φιλοξενούμενη με την ιδιότητα της τραγουδίστριας.

 

 

Τέλος, στα highlights της βραδιάς ήταν και ο αυτοσαρκασμός της σχετικά με την απώλεια των κιλών, καθώς έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με μία πολύ διαφορετική φιγούρα από τη σημερινή. «Ξέρω πως φαίνομαι πραγματικά πολύ διαφορετική από την τελευταία φορά που με είδατε. Αλλά στην πραγματικότητα με όλους τους περιορισμούς για τον κορωνοϊό και τις ταξιδιωτικές απαγορεύσεις, έπρεπε να ταξιδέψω με λίγες αποσκευές και μπόρεσα να φέρω μόνο το μισό εαυτό μου. Αυτό είναι το μισό που επέλεξα», σχολίασε λίγο προτού υποκλιθεί.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ