Μαρία Κίτσου - Δημήτρης Γκοτσόπουλος: “Το ζευγάρι της χρονιάς” – Το εξώφυλλο & οι εκ βαθέων εξομολογήσεις (Φωτό & Βίντεο)

Οι φήμες για τη σχέση των δύο ηθοποιών έχουν πάρει φωτιά...

Μία δυνατή φιλία έχει αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των «Άγριων Μελισσών» ανάμεσα στην Μαρία Κίτσου και το Δημήτρη Γκοτσόπουλου που αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο της «Λενιώς» και του «Λάμπρου» αντίστοιχα.

 

 

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου, που υποδύονται τον Λάμπρο και τη Λενιώ στις "Άγριες Μέλισσες" είναι από τα τηλεοπτικά ζευγάρια που ξεχώρισαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

 

 

Μπορεί στις «Άγριες Μέλισσες» η Λενιώ και ο Λάμπρος να είναι πολύ ερωτευμένοι και να μην μπορούν να είναι μαζί, αλλά τι συμβαίνει τελικά στην πραγματική ζωή;

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15 χρόνια Hello! στην Ελλάδα! Και ναι, είναι αυτή η υπέροχη στιγμή που όλοι μας νιώθουμε ευγνωμοσύνη και συγκίνηση για μια εκδοτική ιστορία που κατέγραψε ήδη 15 ολόκληρα χρόνια συνεχούς κυκλοφορίας. Το ομορφότερο εβδομαδιαίο περιοδικό για την Ελλάδα & τον κόσμο γιορτάζει και, εκτάκτως αύριο Τρίτη 27 Οκτωβρίου, κυκλοφορεί ένα συλλεκτικό τεύχος 130 σελίδων, με το ομορφότερο εξώφυλλο που θα μπορούσαμε να είχαμε φανταστεί! Μαρία & Δημήτρη, γνωρίζετε τη μακρόχρονη αγάπη και την εκτίμησή μας για εσάς. Σας ευχαριστούμε που γιορτάζετε μαζί μας! Teamwork rules! @elenamakri @ariskavatzikis @marenakadig @koukitsalove @evavlachava @soniamaggina @nucream_fresh @deppiechris @giorgos.hondros @vergi.v @manosmanolioudakis @christos11_6 @mtsiampoula #hello #hola #internationalmagazine #15yearsanniversary

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hello! Greece (@grhello) στις

 

Εδώ και πολύ καιρό κυκλοφορούν φήμες για τη σχέση της Μαρίας Κίτσου και του Δημήτρη Γκοτσόπουλου, οι οποίοι παίζουν στην πετυχημένη σειρά του ANT1. Η ηθοποιός αυτή τη φορά φαίνεται αν έδωσε μια αρκετά αινιγματική απάντηση σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Χρόνια Πολλά Hello!» από τη @marika.kitsou.official & τον @dimitris.gkotsopoulos.official ?✨?✨?✨?✨?✨?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hello! Greece (@grhello) στις

 

«Σίγουρα μας ενώνουν πολλά πράγματα και έχουμε μια πολύ καλή χημεία. Κατ’ αρχάς μέσα από τη σειρά χτίσαμε μια ουσιαστική σχέση καις τη συνέχεια ταιριάξαμε ως χαρακτήρες και άνθρωποι. 

 

 

 

Μπορεί να αντιλαμβάνονται τη χημεία που υπάρχει μεταξύ μας. Άλλωστε, είμαι της άποψης ότι σε κάθε φιλία υπάρχει έρωτας και σε κάθε έρωτα υπάρχει φιλία. Η φιλία είναι πολύ σπουδαία έννοια».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ