Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ίσως η πιο απαιτητική ημέρα της εβδομάδας σήμερα - Υπομονή & ψυχραιμία

Σήμερα θα χρειαστεί να αξιοποιήσουμε όλη μας την υπομονή και την ψυχραιμία, καθώς μπορεί οι ειδήσεις να μας δημιουργήσουν μεγαλύτερο άγχος για πιθανούς περιορισμούς που μπορεί να δεχθούμε ως μέτρο για τον έλεγχο της πανδημίας. 

Ίσως από τις πιο απαιτητικές ημέρες της εβδομάδας η σημερινή, καθώς η Σελήνη περνά τη μία μετά την άλλη τις όψεις κόντρας με τον Δία και τον Πλούτωνα μέχρι το πρωί και έπειτα με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή το απόγευμα της Παρασκευής.

Το βράδυ θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου για να προετοιμάσει την αυριανή Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστεί να αξιοποιήσουμε όλη μας την υπομονή και την ψυχραιμία, καθώς μπορεί οι ειδήσεις να μας δημιουργήσουν μεγαλύτερο άγχος για πιθανούς περιορισμούς που μπορεί να δεχθούμε ως μέτρο για τον έλεγχο της πανδημίας.

Είναι σημαντικό επίσης σήμερα, ιδιαίτερα νωρίς το βράδυ, να δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες στις συνεννοήσεις μας, αλλά και προσοχή στις μετακινήσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Ακόμη μια έντονη μέρα ξημερώνει στον πλανήτη αγαπητοί μου Κριοί και με τη Σελήνη στο ζώδιο σας σίγουρα είστε μέσα στους πρωταγωνιστές της ημέρας, αλλά φροντίστε να έχετε μάθει καλά τα λόγια σας για να καταλαβαίνει και το κοινό σας τι θέλετε να του πείτε.

Αναφέρομαι φυσικά στην όψη αντίθεσης Σελήνης-ανάδρομου Ερμή που μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση και ασυνεννοησία, την οποία επιτείνει και η αυριανή Πανσέληνος. Από την άλλη, το τετράγωνο με τον Κρόνο, πέραν των πολλών υποχρεώσεων που σας επιβάλλει, σας κάνει ίσως να νιώθετε και περιορισμένοι στην αυτοέκφραση σας.

Αιτία οι πιεστικές συνθήκες στη δουλειά ή το σπίτι ή ακόμη και οι γενικότερες συνθήκες που υπάρχουν αυτή την περίοδο. Τουλάχιστον το Σαββατοκύριακο θα ξεκουραστείτε λίγο.

ΤΑΥΡΟΣ

Πάμε για μια Πανσέληνο στο ζώδιο σας αγαπητοί μου Ταύροι και ναι μεν ολοκληρώνεται αύριο, αλλά η επιρροή της έχει αρχίσει από σήμερα. Κι όπως πάντα σε κάθε Πανσέληνο η λογική και το συναίσθημα μάχονται ποιο θα επικρατήσει.

Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συνυπάρχουν αρμονικά και τα δυο. Αν νιώθετε ότι πιέζεστε και πάτε να πάρετε μια απόφαση βασισμένη στο συναίσθημα σας, καλύτερα να συζητήσετε πρώτα με ένα έμπιστο άτομο που ξέρει πώς να σας συμβουλεύει και να μην βιαστείτε να δράσετε.

Από την άλλη, επειδή υπάρχει επικοινωνιακό αλαλούμ αυτές τις ημέρες με τον ανάδρομο Ερμή, καλό θα ήταν να μην βασιστείτε πάνω σε υποθέσεις και εικασίες σε ό,τι αποφασίζετε και αφορά κυρίως δουλειά ή ακόμη και θέματα υγείας. Οι μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο δεν μπορεί να υποκαταστήσουν τις ιατρικές συμβουλές του θεράποντα ιατρού σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ