Στην μπανιέρα δυο - δυο: Η ''ερωτική'' επέτειος του Μπρούκλιν Μπέκαμ & της Νίκολα Πελτζ - ''Eίμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος που σε' έχω'' (φωτό)

Δείτε τα τρυφερά τους κλικς... 

Με δύο πολύ ρομαντικές φωτογραφίες γιόρτασε ο Μπρούκλιν Μπέκαμ την επέτειο ενός χρόνου σχέσης με την κοπέλα του, Νίκολα Πελτζ. 

Το ζευγάρι που είναι πολύ ερωτευμένο είχε προγραμματίσει τον γάμο του για το καλοκαίρι του 2021, όμως αναβλήθηκε λόγω του Covid - 19. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love u ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ brooklynbeckham στις

 

Δείτε επίσης: Αναβάλλεται ο γάμος του Μπρούκλιν Μπέκαμ και της Νίκολα Πελτζ - Μεταθέτουν την ημερομηνία για το 2022

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I loving you ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ brooklynbeckham στις

 

Ο πρωτότοκος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, βιώνει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο της ηθοποιού Νίκολα Πέλτζ, με την οποία αρραβωνιάστηκε τον περασμενο Ιούλιο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My best friend ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ brooklynbeckham στις

 

Το ζευγάρι έκλεισε έναν χρόνο μαζί και το γιόρτασε με τρυφερές αγκαλιές και καυτά φιλιά.

Oι δυό τους μπήκαν γυμνοί στην μπανιέρα και μοιράστηκαν την ιδιαίτερη αυτή στιγμή τους με τους διαδικτυακούς του φίλους, ενώ παράλληλα και οι δύο έκαναν δημόσιες ερωτικές εξομολογήσεις ο ένας στον άλλο.

 

Δείτε επίσης: To παθιασμένο φιλί του Brooklyn Beckham στην αρραβωνιαστικιά του Nicola Peltz - Είναι τρελά ερωτευμένοι και δε το κρύβουν (φωτό)

 

«Χαρούμενο ένα χρόνο σχέσης μωρό μου. Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου που σε έχω δίπλα μου. Δε μπορώ να περιμένω να μεγαλώσω μαζί σου και να δημιουργήσουμε τη δική μας οικογένεια. Σε αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε ο Μπρούκλιν. 

 

 

Και η Νικολά Πέλτζ όμως ήταν επίσης τρυφερή και εκδηλωτική στο δικό της μήνυμα «Ευτυχισμένη επέτειο στην αγάπη της ζωής μου. Είμαι το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου που βρίσκομαι στο πλευρό σου. Έχεις την πιο όμορφη καρδιά που έχω γνωρίσει και όποιος βρίσκεται στη ζωή σου είναι τυχερό που είναι εκεί. Υπόσχομαι να σε φροντίζω πάντα. Σε αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ