Κατερίνα Γλύμπη: Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; - Δείτε τις προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια!

Hμερήσιες προβλέψεις...

Η Κυριακή, η πρώτη μέρα του Νοεμβρίου, ξεκινά με μια αισθητά καλύτερη διάθεση. Η Σελήνη σήμερα πραγματοποιεί τις συναντήσεις της έχοντας φιλικές προθέσεις και αυτό έχει ευεργετική επίδραση πάνω μας.

Ηρεμούμε καταλαγιάζοντας κάπως το κλίμα της έντασης της προηγούμενης μέρας. Σήμερα θα μπορούσαμε να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας με μια πιο ήσυχη ματιά αφιερώνοντας πραγματικά τη μέρα μας στον βωμό της συναισθηματικής ισορροπίας. Σίγουρα θα ήταν χρήσιμο σήμερα με καθαρό και ήρεμο νου να κατανοήσουμε και να αξιολογήσουμε τα όσα συνέβησαν.

Το να βρούμε τα κίνητρα των άλλων είναι η επιφάνεια εκεί που θα μπορούσαμε πραγματικά να επιμείνουμε είναι να ξεδιαλύνουμε τα δικά μας συναισθήματα. Η μέρα έχει ένα σκληρό απαγορευτικό σε κάθε είδους επικοινωνίες. Οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις δεν λείπουν δυσκολεύοντας την κάθε προσπάθεια για συνεννόηση. Και αυτό γιατί προφανώς προέχει… να τα βρούμε πρώτα με τον εαυτό μας.

ΚΡΙΟΣ: Είναι που οι δεύτεροι ρόλοι δεν σας ταιριάζουν, είναι που και εσείς δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με αυτούς και πάντα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βρίσκεστε στην καρδιά των γεγονότων. Η Πανσέληνος και το κλίμα των ημερών σας απονέμουν δικαίως έναν πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς οι εξελίξεις στα οικονομικά και στα συναισθηματικά σας, έχοντας τον χαρακτήρα του ξαφνικού που τόσο σας εξιτάρει, σας καλούν να διαχειριστείτε τον παρορμητισμό σας για να αποφύγετε τυχόν λάθη…

ΤΑΥΡΟΣ: Αφότου το σύμπαν αποφάσισε να κουνήσει γερά όλες τις σταθερές βάσεις στη ζωή σας, η ηρεμία που τόσο αγαπάτε εδώ και αρκετό καιρό σας έχει εγκαταλείψει. Είναι που και ο τρόπος που επικοινωνείτε το τελευταίο διάστημα έχει τα προβλήματα του, είναι και τα ξαφνικά γεγονότα που συνεχώς καταφθάνουν, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να βρείτε στιγμή ησυχίας. Καλό θα ήταν για τις επόμενες μέρες που όλοι οι άλλοι έχουν σκοπό να δοκιμάσουν τα νεύρα σας να τηρήσετε «σιγή ιχθύος» … Η άλλη επιλογή είναι το «ταύρος εν υαλοπωλείο».

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στον άξονα εργασίας και υγείας θα πρέπει να δείξετε την προσοχή σας με τον σχηματισμό της Πανσέληνου και την ανατρεπτική της διάθεση. Στην περίπτωση που θέλετε να διαφυλάξετε κάποια πράγματα μακριά από τα βλέμματα άλλων καλό θα ήταν να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή γιατί τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πάντα. Στα ερωτικά σας αποφύγετε την κριτική για να ζήσετε τη θαλπωρή που σας αξίζει…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προφανώς η ασφάλεια και η ζεστασιά που νοιώθετε στον χώρο του σπιτιού σας είναι σημαντική για σας που πάντα κατατρέχετε εκεί όταν όλα γύρω σας δεν πάνε έτσι όπως θα θέλετε. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε αυτή την δυνατότητα μιας που η Πανσέληνος έρχεται με σκοπό να ταρακουνήσει τον τομέα των φιλικών σας σχέσεων. Οι ανατροπές δεν λείπουν και από τα ερωτικά σας που ενδέχεται να δείτε ξαφνικές αλλαγές.

ΛΕΩΝ: Η Πανσέληνος φωτίζει τον τομέα της καριέρας σας και αν νοιώθετε πως ήρθε η ώρα να κάνετε τις μεγάλες αλλαγές που ονειρευόσασταν από καιρό, ήρθε η στιγμή που επιβάλετε να αρπάξετε την ευκαιρία που έρχεται. Το θάρρος δεν σας λείπει ούτε η αποφασιστικότητα για να το τολμήσετε. Στα ερωτικά σας μην αφήνετε τις αμφιβολίες να μπλοκάρουν τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον σχηματισμό της Πανσελήνου οι ανατροπές δεν έχουν σκοπό να σας αφήσουν ήσυχους. Το ξαφνικό δεν είναι και απαραίτητα κακό για εσάς που είστε έτοιμοι να τολμήσετε ένα καινούριο βήμα εκπαίδευσης ή που θα αναλάβετε το ρίσκο να προσεγγίσετε κάτι διαφορετικό που ξεπερνά τα όρια των συνόρων. Στα ερωτικά σας αυτά που ακούτε ίσως να μην είναι αυτά ακριβώς που θα θέλατε να ακούσετε.

ΖΥΓΟΣ: Θέλετε να έχετε σχέσεις αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού. Κρίνετε δίκαια τους ανθρώπους και το ίδιο θέλετε και για εσάς. Η Πανσέληνος έρχεται για να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε δείχνοντας μια πραγματικότητα που δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να την ξέρετε. Στα ερωτικά σας οι μέρες σας καλούν να μάθετε να βλέπετε και αυτά που κρύβονται πίσω από τις καλογυαλισμένες επιφάνειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το ότι είστε επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους είναι μια πραγματικότητα που κάθε φορά έρχεται για να δικαιώσει την έντονη διαίσθηση που σας χαρακτηρίζει. Η Πανσέληνος έρχεται για να ταρακουνήσει κάθε είδους συνεργασίες και συνεταιρισμούς. Αν από καιρό νοιώθατε πως κάτι πρέπει να φύγει για να έρθει κάτι καινούριο ήρθε η στιγμή που όσο δύσκολο και σας είναι να αλλάξετε πράγματα και καταστάσεις καλό θα ήταν να κάνετε την πρώτη κίνηση πριν ενεργήσουν άλλοι για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε θέματα εργασίας ή και υγείας θα πρέπει δείξετε την προσοχή σας με τον σχηματισμό της Πανσέληνου και την ανατρεπτική της διάθεσή. Το ξαφνικό έχει εδώ την τιμητική του και θα μπορούσε να φέρει μεγάλες αλλαγές. Θα μπορούσε να σας εκπλήξει ευχάριστα κάποια επαγγελματική πρόταση ή να ανατραπεί κάποια μυστική συμφωνία. Καλύτερα να μην στηρίζεστε στις συμβουλές των φίλων κυρίως όταν αισθάνεστε πως δεν σας αντιπροσωπεύουν. Στα ερωτικά θέλετε ασφάλεια αλλά… δεν την βλέπετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δοκιμασίες δεν έχουν τελειωμό για σας το τελευταίο διάστημα και αν κάτι πρέπει να μάθετε καλά αυτό είναι πως δεν πρέπει να θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Με τον σχηματισμό της Πανσελήνου τα αισθηματικά σας δέχονται επίθεση και σεις θα πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε να ζείτε καθημερινές δυσκολίες ή να επιλέξετε το γοητευτικό καινούριο που… έρχεται, όπως αναφέρει το astrologos.gr. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον σχηματισμό της Πανσελήνου ο προβολέας φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Δώστε περισσότερη προσοχή στον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας. Ο φιλελεύθερος χαρακτήρας σας και η ευστροφία που σας διακρίνει θα μπορούσαν να φέρουν εντάσεις που θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε ήρεμα αν δεν αισθανθείτε ότι σας καταπιέζουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Με την υπερχείλιση των συναισθημάτων που σας προκαλεί ο σχηματισμός της Πανσελήνου η επανάσταση χτυπάει τον τομέα της επικοινωνίας σας. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα γύρω σας δεν είναι πάντα κατανοητός από όλους. Όσο και αν αυτό σας θυμώνει καλό θα ήταν να δείτε με συμπάθεια τους ανθρώπους του φιλικού σας περίγυρου που αδυνατούν να δουν από την δική σας οπτική γωνία. Στην αντίθετη περίπτωση συναναστρέφεστε με αυτούς που σας ταιριάζουν και μόνο….

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ