Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ερμή - Ποιοι θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί σήμερα

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Μέχρι το μεσημέρι η μέρα προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να δείτε τα διαδικαστικά και τα πρακτικά θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού, αλλά και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Η Σελήνη κενή πορείας, όπως θα δείτε και στο άρθρο μου, δεν είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα. Από το μεσημέρι και έπειτα η επιρροή της Σελήνης από τους Διδύμους είναι πιο ανάλαφρη, παραπέμπει σε επαφές με φίλους, κάνει πιο εξωστρεφή τη διάθεση σας κι έτσι το αποψινό βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο, ίσως και την τελευταία της περιόδου αν διαμένετε σε περιοχές που έχουν ληφθεί αυστηρά περιοριστικά μέτρα. Από την άλλη, μπορείτε πάντα να κανονίσετε κάτι πιο διασκεδαστικό στο σπίτι σας, να χαλαρώσετε βλέποντας μια ταινία ή μια σειρά και να έρθετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βέβαια η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ερμή κι ο Ερμής γίνεται αύριο στάσιμος, για να γυρίσει ορθόδρομος την Τετάρτη κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί να συνεχίζονται κάποια προβλήματα και σήμερα σε θέματα επικοινωνίας. Υπομονή!

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη εξακολουθεί να περιδιαβαίνει το ζώδιο σας και να κάνει προτεραιότητα τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Βέβαια, όλο το πρωινό είναι σε φάση κενής πορείας, οπότε δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικοί μπορεί να είστε. Μην βάζετε πολύ σημαντικές δραστηριότητες πριν τις 12 το μεσημέρι, αν θέλετε να έχετε άμεσα αποτελέσματα. Το πρωί ακολουθήστε αυτά που ήδη κάνετε χωρίς πιέσεις. Από το μεσημέρι και έπειτα που η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους ξαναβρίσκετε την ενεργητικότητα σας, είστε πιο πρόθυμοι να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον και μάλιστα μπορεί να υπάρχει και μια πιο ανάλαφρη και ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο εργασίας. Όμως καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ερμή και αύριο γυρίζει στάσιμος, ενδεχομένως να υπάρχουν κάποια κωλύματα ή προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέχρι το μεσημέρι που η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, αλλά σε φάση κενής πορείας, μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια ή να σας βαραίνουν κάποια οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα, στα οποία δεν βρίσκετε λύσεις. Ή πολύ απλά μπορεί να δυσκολεύεστε να αφήσετε το ζεστό κρεβατάκι σας. Από το μεσημέρι κι έπειτα είναι σαν να ξυπνάτε από λήθαργο, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο ενεργητικούς, αλλά και πιο πρόθυμους να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Ξαναβρίσκετε τη «σπίθα» στο βλέμμα και καταστρώνετε με μεγαλύτερη άνεση τις δραστηριότητες σας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ζυγό μπορεί να φέρει ένα πολύ ευχάριστο βράδυ και μάλιστα μπορεί να υπάρχει και μια διάχυτη ερωτική ατμόσφαιρα. Βέβαια η Σελήνη στο ζώδιο του Ερμή μπορεί να φέρει και ευτράπελα σήμερα και αύριο, καθώς ο κυβερνήτης σας ετοιμάζεται για στάση αύριο μετά την ανάδρομη πορεία του.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ