Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Ερμής θα είναι στάσιμος - Η Σελήνη στους Διδύμους τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας στο ωροσκόπιο σας και καλό θα ήταν να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια στους ανθρώπους που σας εμπνέουν, που ανοίγουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες, που σας βοηθούν να εξελιχτείτε είτε αυτοί οι άνθρωποι είναι φίλοι σας, είτε είναι σύμβουλοι, είτε συνεργάτες, είτε ακόμη και τα αδέλφια σας. Αν το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν μπερδέματα στην επικοινωνία, καθυστερήσεις, σύγχυση, τώρα που ο Ερμής θα είναι στάσιμος θα νομίζετε ότι δεν θα βρείτε λύσεις και η αίσθηση του χάους στο κεφάλι σας θα είναι αισθητή. Όμως, από αύριο γυρίζει σε ορθή πορεία και σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσουν όλα και θα ξαναμπείτε σε δράση.

ΤΑΥΡΟΣ: Εσείς τα παιδιά της Αφροδίτης, που θεωρείτε βασικό στοιχείο της αίσθησης ασφάλειας την οικονομική σταθερότητα, είναι βέβαιο ότι υποφέρετε αυτό τον καιρό με τις δεδομένες συνθήκες κάμψης της οικονομίας και αυτό σήμερα μπορεί να σας προβληματίζει περισσότερο. Μπορεί κάτι που διαβάσατε, κάτι που ακούσατε, να σας επηρεάσει περίεργα ή κάποια δύσκολη οικονομική παράμετρος, που μπορεί να αφορά και σας, να σας γίνεται γνωστή. Η Σελήνη στους Διδύμους τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα και σας δημιουργεί περισσότερη ανασφάλεια και αστάθεια σε σχέση με τα έσοδα σας. Σίγουρα από απόψε και μέχρι και τις 6/11 καλό θα ήταν να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις σε οικονομικά και επαγγελματικά και φυσικά να μην επηρεαστείτε από φίλους και γνωστούς. Το αντίδοτο στη σύγχυση είναι πάντα η πρακτικότητα!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη στο ζώδιο σας και η στάση του κυβερνήτη σας Ερμή σήμερα, σας βρίσκει σε μια φάση λίγο πιο εσωτερική. Ίσως κι εσείς οι ίδιοι προβληματίζεστε σε σχέση με την κατεύθυνση της ζωής σας, είτε σε επίπεδο καριέρας, είτε σπουδών, είτε στις σχέσεις σας κι αυτό μπορεί να δημιουργεί ένα αίσθημα ασάφειας για το παρακάτω στη ζωή σας. Φυσικά, κάτω από αυτές τις επιρροές δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Όμως είναι μια καλή στιγμή να βάλετε κάποιες πρακτικές προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας και να δεσμευτείτε απέναντι στον εαυτό σας ότι θα τις τηρήσετε. Μετά τις 7/11 όλα θα είναι κάπως πιο ξεκάθαρα.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ