Ο πρίγκιπας Χάρι & η άτακτη σύζυγος του περιμένουν δεύτερο παιδί; - Οι φήμες οργιάζουν για νέο μέλος της οικογένειας (Φωτό)

Είναι έγκυος ξανά η Μέγκαν;

Μια κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ ήταν αρκετή για να φουντώσει τις φήμες ότι πιθανώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

Όπως όλα δείχνουν η Μέγκαν δεν πρόκειται να επισκεφτεί την Βρετανία αφού ζήτησε αναβολή της δίκης με την Daily Mail, η οποία ήταν να ξεκινήσει αρχές Ιανουαρίου αλλά θα «μεταφερθεί» για τον Οκτώβριο του 2021.

«Είναι απίθανο, ο δούκας και η δούκισσα να ταξιδέψουν πριν το τέλος του έτους και αφού δεν υπάρχει το ενδεχόμενο της δίκης τον Ιανουάριο, δεν θα ταξιδέψουν ή θα σκεφτούν εκ νέου κάποιο ταξίδι», δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Εντωμεταξύ οι φήμες για μια δεύτερη εγκυμοσύνη της Μέγκαν έχουν αρχίσει να οργιάζουν και η ακύρωση του ταξιδιού αυτού είναι η μόνη αποδείξει που θέλουν τα διεθνή Μέσα για να επιβεβαιώσουν την θεωρεία τους.

Άλλος ένας λόγος ο για τον οποίο το ταξίδι αυτό αναβάλλεται είναι και η πανδημία του κορωνοϊού. Με την Βρετανία να έχει προχωρήσει σε ένα δεύτερο Lockdown μέχρι της αρχές Δεκεμβρίου τα πράγματα είναι σίγουρα πολύ αβέβαια.

Έτσι, παρόλο που το σπίτι τους στην Βρετανία το Frogmore Cottage καθαρίστηκε και ετοιμαζόταν να τους υποδεχτεί για τα Χριστούγεννα το ταξίδι τους ακυρώθηκε και οι φήμες ξαναφουντώνουν, ο μικρό τους γιoς Archie μπορεί να αποκτήσει αδελφάκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ