Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας - Σήμερα γυρίζει σε ορθή πορεία κι ο Ερμής

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη στους Διδύμους σάς δημιουργεί μια νοητική ανησυχία και με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι μάλλον θέλετε να την μοιραστείτε είτε με τους συνεργάτες σας, τους ακόλουθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε με τους φίλους σας. Βέβαια μπορεί χωρίς να το καταλάβετε να γίνετε δεικτικοί ή επιθετικοί ή να αντιδράσετε έτσι σε ένα σχόλιο άλλου και να μπλέξετε. Αν αποφασίσετε να αποφύγετε αυτές τις κουβέντες που δεν έχουν και κάποια ουσία, ειδικά τις ώρες που η Σελήνη βρίσκεται σε φάση κενής πορείας και αξιοποιήσετε την ημέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους που σας αγαπούν, σας κατανοούν και δεν σας παρεξηγούν θα περάσετε πολύ καλύτερα και χωρίς περαιτέρω εκνευρισμούς. Ο Ερμής γυρίζει από σήμερα σε ορθή πορεία, αλλά περιμένετε μέχρι το Σαββατοκύριακο για να καταλάβετε σοβαρή διαφορά.

ΤΑΥΡΟΣ: Το αίσθημα αφοσίωσης σας σε αυτούς και αυτά που αγαπάτε είναι ένα από τα ατού σας αγαπητοί Ταύροι, αλλά σήμερα με τη Σελήνη στους Διδύμους, ειδικά τις πρωινές ώρες που δεν βρίσκεται σε φάση «κενής πορείας», ίσως πρέπει να πειραματιστείτε λίγο. Να μιλήσετε ίσως με καινούρια άτομα, να επικοινωνήσετε με φίλους που δεν τα λέτε συχνά, να ανοίξετε κάπως τους ορίζοντες σας. Να δοκιμάσετε να «σπάσετε» λίγο το πρόγραμμα και να ασχοληθείτε και με ενδιαφέροντα που δεν καταπιάνεστε συνήθως. Πάντως, είναι άλλη μια μέρα που καλείστε να λύσετε προβλήματα στη δουλειά ή να γίνετε πιο επινοητικοί, προκειμένου να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία σήμερα και μολονότι δεν είναι πολύ βοηθητικός αμέσως, λόγω και των περιορισμών που δέχεται από τον Κρόνο, μακροπρόθεσμα θα διευκολύνει την καθημερινότητα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο ζώδιο σας, ενισχύει τις φιλοδοξίες σας, αλλά από την άλλη μπορεί να σας κάνει να συγκεντρώνετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες και στο τέλος να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όλα αυτά που έχουν μαζευτεί. Μην πιέζετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Προσπαθήστε να έχετε ξεμπερδέψει με δουλειές και ευθύνες μέχρι το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας στο ζώδιο σας, επιλέξτε μόνο χαλαρές δραστηριότητες και επαφές. Σήμερα γυρίζει ορθός κι ο κυβερνήτης σας Ερμής, μολονότι χρειάζεται να ξεπεράσει και το τετράγωνο με τον Κρόνο για να έχετε εξελίξεις στην καθημερινότητα σας. Αυτό θα συμβεί από το Σαββατοκύριακο και έπειτα.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ