Μαρία Μπεκατώρου & Κέιτι Χολμς κουκλίτσες: Με το ίδιο twin set πλεκτό στο χρώμα του κονιάκ (Φωτό)

To άνετο σετ που θέλουμε τώρα...

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που η Κέιτι Χολμς εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας ένα outfit τόσο chic που έγινε viral, ένα πλεκτό σετ με σουτιέν και ασορτί ζακέτα.

 

Ο στιλίστας της Μαρίας Μπεκατώρου και της Ζέτας Μακρυπούλια, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Ιnstagram μια εμφάνιση της πρώτης, η οποία φοράει ένα πλεκτό bra top συνδυασμένο με ζακέτα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @mariampekatwrou στις

Η παρουσιάστρια του «Still Standing» Μαρία Μπεκατώρου υιοθέτησε την τάση που συνεχίζει να είναι και φέτος must και όλες οι γυναίκες θέλουν να μάθουν ποιας εταιρίας είναι το πλεκτό σετ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ @mariampekatwrou #stillstanding / muah @elsaprotopsalti & @stefanos.vasilakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ christos_alexandropoulos στις

Το πλεκτό twin set είναι από τα Zara και μάλιστα έχει σχεδόν εξαντληθεί. Η ζακέτα υπάρχει μόνο σε small μέγεθος και το cropped top έχει ξεπουλήσει.

 

Mε το ντύσιμο στο σπίτι να χαρακτηρίζεται πρωτίστως από άνεση, τα πλεκτά twin sets δε θα αργήσουν να γίνουν και πάλι το viral trend της σεζόν. Ο συνδυασμός πλεκτής μπλούζας και ζακέτας, αγαπήθηκε ιδιαίτερα στο προηγούμενο lockdown από τα κορίτσια της μόδας και τώρα επιστρέφει δυναμικά για να φορεθεί από όλες τις γυναίκες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ