Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Οι κουραστικές & απαιτητικές ημέρες αυτού του φθινοπώρου συνεχίζονται

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Οι κουραστικές και απαιτητικές ημέρες αυτού του φθινοπώρου συνεχίζονται, με τη σημερινή μέρα να δίνει έμφαση στα θέματα της δουλειάς ή των υποχρεώσεων σας. Το άγχος για τα οικονομικά, για το μέλλον της εργασίας σας, μπορεί να σας «πνίγει» με κάποιο τρόπο. Από την άλλη, είναι μια μέρα που ίσως πρέπει να αναλάβετε κι εσείς κάποια πρωτοβουλία και να μιλήσετε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν κάπως να ξεμπλοκάρετε. Αν είστε σε φάση αναζήτησης εργασίας δεν είναι κακό είτε να στείλετε κάποιο βιογραφικό είτε να καλέσετε κάποια άτομα που έχουν ίσως έναν τρόπο να σας βοηθήσουν. Από την άλλη, ίσως σήμερα χρειαστεί να δουλέψετε με ανθρώπους που έχουν κάποια αστάθεια στη διάθεση τους ή άτομα τα οποία μπορεί να σας εκνευρίσουν. Προσπαθήστε να μείνετε εσείς σταθεροί σε αυτά που πιστεύετε και μην επηρεάζεστε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη έχει προχωρήσει ήδη σε ένα πιο φιλικό προς το δικό σας ζώδιο και η εξερεύνηση αρχίζει… Πολλοί θα ψάξετε να βρείτε την αλήθεια σε μια κατάσταση, η οποία σας ενοχλεί και θα θελήσετε να «σκάψετε» πιο βαθιά κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Γενικά θα έχετε έναν σκεπτικισμό σε σχέση με όσα διαβάζετε, ακούτε, μαθαίνετε και θα θελήσετε ίσως να τα ελέγξετε σε βαθύτερο επίπεδο. Αυτό όμως είναι κι αυτό που «πρέπει» να κάνετε σήμερα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας αποκόπτει κάπως από την επαφή σας με τους άλλους ή μπορεί να έχετε πιο μοναχική διάθεση, όσο κι αν θέλουν φίλοι και συνεργάτες να σας μιλήσουν. Σε γενικές γραμμές δεν θα πείτε όχι σε μια σοβαρή συζήτηση, αλλά αν βλέπετε ότι οι άλλοι δεν έχουν όρεξη για κάτι τέτοιο, θα προτιμήσετε να μείνετε με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σχέσεις με συνεργάτες σήμερα μπορεί να σας ζορίσουν περισσότερο, ιδιαίτερα αν υπάρχει κάποιο άτομο που μπορεί να σας βγάζει αρνητικότητα, χωρίς απαραίτητα να φταίτε σε κάτι. Εσείς μείνετε στις θέσεις σας και τη δική σας διάθεση και μην επηρεάζεστε. Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και σε μια φιλική σχέση. Είναι από τις ημέρες που εύκολα μπορεί να διαταραχτούν σχέσεις, ακόμη και για ψύλλου πήδημα. Ειδικά τις βραδινές ώρες με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη. Από την άλλη πλευρά, μπορεί σήμερα να σας απασχολούν περισσότερο θέματα της υγείας σας ή των οικονομικών σας. Ή τα οικονομικά να είναι η αιτία για διαφωνίες και τσακωμούς, ακόμη και με αγαπημένα σας άτομα. Προσέξτε τις βιασύνες και την παρόρμηση στις αγορές.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ