Story of the day: Τεράστιο ψάρι κόλλησε στο λαιμό ενός Αιγύπτιου ψαρά από ατύχημα - Ήταν ζωντανό όταν το αφαίρεσαν οι γιατροί (φωτό - βίντεο)

Aπίστευτο κι'όμως αληθινό... 

Ένας Αιγύπτιος ψαράς σχεδόν έχασε τη ζωή του αφού ένα από τα ψάρια που έπιασε κόλλησε στον λαιμό του με ένα πολύ παράξενο τρόπο, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο για αυτόν να αναπνέει... 

Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι γιατροί στην αίθουσα έκτακτης ανάγκης ενός νοσοκομείου στο Beni Suef, στην Αίγυπτο, σοκαρίστηκαν όταν ανακάλυψαν ότι ένας ασθενής ο οποίος είχε εισαχθεί με συμπτώματα όπως δύσπνοια και δυσκολίες στην ομιλία, είχε ένα ψάρι κολλημένο στο λαιμό του.

Κατά την εξέταση του άνδρα, παρατήρησαν ότι το ψάρι είχε κολλήσει στην είσοδο της τραχείας, αφήνοντας χώρο για λίγο αέρα.

Οι γιατροί πραγματοποίησαν ενδοσκοπική χειρουργική επέμβαση και κατάφεραν να βγάλουν το ψάρι, το οποίο ο El-Ain αναφέρει ότι ήταν ακόμα ζωντανό!

Ο Δρ Ali Al-Hajri, ειδικός ωτορινολαρυγγολόγος κατάφερε να αφαιρέσει το ψάρι από το λαιμό του ασθενούς αναφέρει τo odditycentral.

Ο γιατρός είπε στο τηλεοπτικό κανάλι Channel One της Αιγύπτου ότι εάν ο άντρας είχε έρθει λίγα λεπτά αργότερα, θα είχε πεθάνει από ασφυξία.

Ευτυχώς, η επέμβαση ήταν επιτυχημένη και εκτός από κάποια μικρή αιμορραγία, ο ασθενής είναι εντάξει και πρέπει αναρρώσει... 

Να σημειωθεί πως ο ψαράς κράτησε το ψάρι με το στόμα του για να πιάσει ένα άλλο με αποτέλεσμα αυτό να γλιστρήσει και να το καταπιεί.... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ