Στο σπίτι τους επέστρεψαν ο Γιώργος Μαυρίδης & η σύντροφός του, Κρίστη- Εξουθενωμένος & με δυσκολία στην ομιλία (βίντεο)

Περαστικά στον παρουσιαστή και την σύντροφό του... 

Μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Μαυρίδης, επέστρεψε στο σπίτι του μαζί με την σύντροφό του, Κρίστη. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans)

O γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist σε επικοινωνία που είχε με την εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open, ακουγόταν εξουθενωμένος, με την φωνή του να βγαίνει με το ζόρι.

«Δεν μπορώ να μιλήσω όχι...» ακούγεται να λέει ο Γιώργος Μαυρίδης, ενώ, όπως αποκάλυψε και η αγαπημένη του, Κρίστη Καθάργια, πήρε εξιτήριο, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο. 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πυρετός έπεσε και ο παρουσιαστής αισθάνεται πλέον καλύτερα και έτσι αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του, ώστε να απελευθερώσει ένα κρεβάτι για κάποιον άλλο ασθενή. 

Όπως έγινε γνωστό την περασμένη Τρίτη, ο Γιώργος Μαυρίδης εισήχθη στο νοσοκομείο, καθώς ήταν θετικός στον κορωνοϊό και τα συμπτώματά του ήταν έντονα.

 

«Κάθε λέξη που βγάζω είναι μαζί και βήχας» είχε αναφέρει, περιγράφοντας την κατάσταση της υγείας του, ενώ είχε συμπληρώσει «Για να έχω φτάσει νοσοκομείο κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια...».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KK (@kristi_kathargia)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KK (@kristi_kathargia)

Μάλιστα, η σύντροφος του παρουσιαστή, Κρίστη Καθάργια, είχε πει στην εκπομπή "Live News", λίγο πριν εισαχθεί και εκείνη στο νοσοκομείο «Μας έπιασε πολύ βαριά και τους δύο, πολύ χάλια... Ο Γιώργος δεν μπορεί, πάει να βγάλει μία κουβέντα και βήχει πάρα πολύ... Είμαστε πάρα πολύ δύσκολα... Όλα τα συμπτώματα έχουμε και οι δύο, ο Γιώργος είχε και την δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση...».

Πλέον, αναρρώνουν και οι δύο στο σπίτι τους, χαρούμενοι - αν και ταλαιπωρημένοι- που η περιπέτεια της υγείας τους βαδίζει προς το τέλος της... 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ