Η Ιωάννα Μαλέσκου κάνει kangoo Jumps - Έχετε δοκιμάσει, είναι τέλειο (φωτό - βίντεο)

Δείτε την  να δοκιμάζει kangoo jumps...

Tα kangoo jumps είναι εδώ και αρκετό καιρό της μόδας και πολλές είναι οι διάσημες κυρίες της showbiz που δοκιμάζουν το νέο αυτό είδος γυμναστικής. 

Το trend ήρθε από την Αμερική, αγαπήθηκε στην Ευρώπη και την δημοτικότητά του εκτόξευσαν σταρς όπως η Κέιτ Μος, οι αδελφές Καρντάσιαν και πολλές άλλες διασημότητες του Hollywood, που έχουν βάλει το kangoo jumps στην καθημερινότητά τους.

 

 

Πλέον το λατρεύουν γυναίκες, άντρες ακόμη και παιδιά. Μάλιστα η Ιωάννα Μαλέσκου μας έδειξε μέσα από το Instagram της πως δοκίμασε και αυτή kangoo jumps για πρώτη φορά. 

Η Ιωάννα έγραψε στην ανάρτησή της: ''Πηδάμε που πηδάμε εμπόδια! Ας το απολαύσουμε και μια φορά Πρώτη μου φορά .. kangoo jumps! Το έχετε δοκιμάσει;; Είναι τέλειο!''. 

 

 

 

 

Να σημειώσουμε εδώ πως είναι μια μέθοδος γυμναστικής που γίνεται με τη βοήθεια ειδικών παπουτσιών (magic boots), που είναι σα μποτάκια με έλασμα, και μιμούνται το πήδημα των καγκουρό.

 

 

 

 

Τα συγκεκριμένα παπούτσια προστατεύουν το σώμα σου κατά τη γυμναστική καθώς απορροφούν τους κραδασμούς, με αποτέλεσμα να είναι ασφαλή τα γόνατα, η μέση, η σπονδυλική στήλη και οι γλουτοί σου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ